Τι θα συμβεί αν αλλάξω τα δικαιώματα για ένα αρχείο που είναι αποθηκευμένο σε μια υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud;

Αν αλλάξετε τα δικαιώματα για ένα αρχείο μετατρέποντάς το από ιδιωτικό/προσβάσιμο για ορισμένους σε δημόσιο (δηλ. διαθέσιμο για όλους στην εταιρεία σας):
Όταν ένα αρχείο δεν είναι δημόσιο κατά την αρχική δημοσίευσή του, οι χρήστες βλέπουν μόνο το εικονίδιο που αντιστοιχεί στον τύπο του αρχείου, καθώς και ένα μήνυμα που τους ζητάει να επιβεβαιώσουν ότι έχουν δικαίωμα να δουν το αρχείο. Μόνο τα άτομα που έχουν αυτό το δικαίωμα μπορούν να δουν την προεπισκόπηση και να έχουν πρόσβαση στο αρχείο. Αν αλλάξετε τα δικαιώματα για το αρχείο και το μετατρέψετε σε δημόσιο, δεν θα αλλάξει τίποτα στην προεπισκόπησή του, αλλά θα έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό.
Αν αλλάξετε τα δικαιώματα για ένα αρχείο μετατρέποντάς το από δημόσιο (δηλ. διαθέσιμο για όλους στην εταιρεία σας) σε ιδιωτικό/προσβάσιμο για ορισμένους:
Όταν ένα αρχείο είναι δημόσιο κατά την αρχική δημοσίευσή του, όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας μπορούν να δουν την προεπισκόπηση ή/και τον τίτλο του. Αν αλλάξετε τα δικαιώματα για το αρχείο και το μετατρέψετε σε ιδιωτικό/προσβάσιμο για ορισμένους, οι εικόνες της προεπισκόπησης θα παραμείνουν οι ίδιες, καθώς η καταγραφή τους έγινε κατά την πρώτη δημοσίευση του αρχείου. Ωστόσο, μόνο τα άτομα που έχουν τα σχετικά δικαιώματα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο αρχείο πατώντας τον σχετικό σύνδεσμο. Μπορεί να ζητηθεί από τους χρήστες να συνδεθούν στο λογαριασμό τους στον πάροχο υπηρεσιών cloud.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;