Πώς μπορώ να επεξεργαστώ ή να διαγράψω μια δημοσίευση που έχω κοινοποιήσει στο Workplace;

Για να επεξεργαστείτε μια δημοσίευση που έχετε κοινοποιήσει:
  1. Πατήστε πάνω δεξιά στη δημοσίευση.
  2. Πατήστε Επεξεργασία δημοσίευσης.
  3. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε και πατήστε Αποθήκευση.
Αν έχετε προσθέσει φωτογραφίες ως μέρος της δημοσίευσής σας, μπορείτε επίσης να διαγράψετε μια φωτογραφία χωρίς να διαγράψετε ολόκληρη τη δημοσίευση:
  1. Πατήστε πάνω δεξιά στη δημοσίευση.
  2. Πατήστε Επεξεργασία δημοσίευσης.
  3. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τις φωτογραφίες που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε πάνω δεξιά.
  4. Πατήστε Αποθήκευση.
Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες από μια δημοσίευση την οποία έχετε κοινοποιήσει μέσω εφαρμογής τρίτων. Επίσης, δεν μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία ή να αλλάξετε τα αρχεία που έχετε ήδη ανεβάσει αφού αναρτήσετε τη δημοσίευσή σας.
Για να διαγράψετε μια δημοσίευση που έχετε κοινοποιήσει:
  1. Πατήστε πάνω δεξιά στη δημοσίευση.
  2. Πατήστε Διαγραφή δημοσίευσης και έπειτα Διαγραφή για επιβεβαίωση.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;