Επεξεργασία ή διαγραφή δημοσίευσης στο Workplace

Βοήθεια για την εφαρμογή για Android
Βοήθεια για υπολογιστές
Βοήθεια για κινητά
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPhone
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPad
Επεξεργασία δημοσίευσης που κοινοποιήσατε
  1. Πατήστε More πάνω δεξιά στη δημοσίευση.
  2. Πατήστε Επεξεργασία δημοσίευσης.
  3. Κάντε τις αλλαγές που θέλετε και πατήστε Αποθήκευση.
Αν έχετε συμπεριλάβει φωτογραφίες στη δημοσίευσή σας, μπορείτε επίσης να διαγράψετε μια φωτογραφία χωρίς να διαγράψετε ολόκληρη τη δημοσίευση:
  1. Πατήστε More πάνω δεξιά στη δημοσίευση.
  2. Πατήστε Επεξεργασία δημοσίευσης.
  3. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τις φωτογραφίες που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε πάνω δεξιά.
  4. Πατήστε Αποθήκευση.
Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες από μια δημοσίευση την οποία έχετε κοινοποιήσει μέσω εφαρμογής τρίτων. Επίσης, δεν μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία ή να αλλάξετε τα αρχεία που έχετε ήδη ανεβάσει αφού αναρτήσετε τη δημοσίευσή σας.
Διαγραφή δημοσίευσης που κοινοποιήσατε
  1. Πατήστε More πάνω δεξιά στη δημοσίευση.
  2. Πατήστε Διαγραφή δημοσίευσης και έπειτα πατήστε ξανά Διαγραφή για επιβεβαίωση.
Σημείωση: Οι διαχειριστές ομάδων μπορούν να αφαιρέσουν δημοσιεύσεις άλλων χρηστών από τις ομάδες τους, αλλά δεν μπορούν να τις επεξεργαστούν.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι