Έλεγχος ασφάλειας

Βρείτε πώς να ανταποκριθείτε σωστά σε μια ειδοποίηση από τον Έλεγχο ασφάλειας.

Ο Έλεγχος ασφάλειας είναι διαθέσιμος μόνο για τους χρήστες του Workplace Premium.
Ο Έλεγχος ασφάλειας αποτελεί ένα μέσο με το οποίο οι οργανισμοί επιβεβαιώνουν την ασφάλεια των υπαλλήλων τους μέσω ειδοποιήσεων στο Workplace.
Για να απαντήσετε στο μήνυμα που λάβατε από τον Έλεγχο ασφάλειας μέσω του Workplace Chat, πατήστε Είμαι ασφαλής ή Χρειάζομαι βοήθεια. Αφού επιλέξετε απάντηση, ο οργανισμός σας θα ειδοποιηθεί αμέσως, για την περίπτωση που χρειαστεί περαιτέρω επικοινωνία.
Για να απαντήσετε στο μήνυμα που λάβατε από τον Έλεγχο ασφάλειας μέσω email, πατήστε Είμαι ασφαλής ή Χρειάζομαι βοήθεια. Θα ανακατευθυνθείτε στο Workplace και ο οργανισμός σας θα ειδοποιηθεί αμέσως, για την περίπτωση που χρειαστεί περαιτέρω επικοινωνία.
Για να απαντήσετε στο μήνυμα που λάβατε από τον Έλεγχο ασφάλειας στις ειδοποιήσεις σας στο Workplace, πατήστε Είμαι ασφαλής ή Χρειάζομαι βοήθεια. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από το μπάνερ στην κορυφή των Ενημερώσεων ή πατώντας την ειδοποίηση για να ανακατευθυνθείτε στη σελίδα απάντησης στον Έλεγχο ασφάλειας. Μόλις απαντήσετε, ο οργανισμός σας θα ειδοποιηθεί αμέσως, για την περίπτωση που χρειαστεί περαιτέρω επικοινωνία.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;