Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για το λογαριασμό μου στο Workplace;

Αν θέλετε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, προκειμένου να προσθέσετε ένα σύστημα ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων στο λογαριασμό σας στο Workplace για επιπλέον ασφάλεια.
Σε περίπτωση που ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, γνωστό και ως έλεγχο ταυτότητας πολλών παραγόντων (MFA), θα σας ζητείται ένας ειδικός κωδικός ασφαλείας κάθε φορά που θα προσπαθείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Workplace ή στην εφαρμογή Workplace από νέα συσκευή. Αφού δώσετε αυτόν τον κωδικό ασφαλείας, θα έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε τη συσκευή στο λογαριασμό σας, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε ξανά την ίδια διαδικασία κάθε φορά που θα θέλετε να συνδεθείτε από τη συγκεκριμένη συσκευή.
Για να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων:
  1. Συνδεθείτε στο Workplace.
  2. Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας κάτω αριστερά στο Workplace.
  3. Πατήστε Ρυθμίσεις.
  4. Πατήστε Ασφάλεια και σύνδεση.
  5. Πηγαίνετε προς τα κάτω, πατήστε Επεξεργασία στην ενότητα Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και επιλέξτε Ξεκινήστε. Ίσως χρειαστεί να πληκτρολογήσετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης.
  6. Στην ενότητα SMS, πατήστε Προσθέστε νέο αριθμό κινητού για να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου. Θα σας ζητηθεί να δώσετε έναν αριθμό τηλεφώνου και στη συνέχεια να επιβεβαιώσετε ότι είστε ο κάτοχος του αριθμού συμπληρώνοντας τον κωδικό επιβεβαίωσης που έχει σταλεί στο κινητό σας μέσω SMS.
Να θυμάστε ότι αφού ρυθμίσετε τις προτιμήσεις σας για τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, θα χρειαστεί να πατήσετε Ενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.
Σημείωση: Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κωδικούς ασφαλείας με μια εφαρμογή τρίτων ή με τη γεννήτρια κωδικών στην εφαρμογή Workplace.
Αν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων ή δεν μπορείτε να συνδεθείτε, επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας στο Workplace ή υποβάλετε αίτημα για επανάκτηση πρόσβασης.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;