Μπλοκάρισμα στιγμιότυπων και εγγραφών οθόνης στο Workplace

Βοήθεια για υπολογιστές
Οι διαχειριστές του Workplace μπορούν να εμποδίσουν τους χρήστες να λαμβάνουν:
  • Στιγμιότυπα οθόνης στο Workplace,
  • Εγγραφές οθόνης στο Workplace.
Αν ο διαχειριστής του Workplace σας έχει ενεργοποιήσει αυτούς τους περιορισμούς, η οθόνη σας δεν θα εμφανίζει πλέον το βίντεο αν προσπαθήσετε να δημιουργήσετε στιγμιότυπο οθόνης ή να κάνετε εγγραφή οθόνης. Οι περιορισμοί μπορεί επίσης να επηρεάσουν ορισμένες εξωτερικές οθόνες και δυνατότητες screencast.
Διαχείριση στιγμιότυπων και εγγραφών οθόνης
Οι διαχειριστές μπορούν να διαχειρίζονται ρυθμίσεις για τα στιγμιότυπα και τις εγγραφές οθόνης στο Workplace.
  1. Συνδεθείτε στο Workplace από υπολογιστή.
  2. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερού μενού.
  3. Πατήστε SecurityΑσφάλεια.
  4. Πατήστε την καρτέλα Ασφάλεια βίντεο. Ίσως χρειαστεί να πατήσετε Περισσότερα, ώστε να εμφανιστεί αυτή η επιλογή.
  5. Πατήστε δίπλα στην επιλογή Λήψεις βίντεο. Αυτή η επιλογή θα επιτρέψει στους χρήστες να κατεβάζουν βίντεο και να δημιουργούν στιγμιότυπα ή εγγραφές οθόνης. Οι χρήστες που δεν είναι συνδεδεμένοι θα μπορούν επίσης να βλέπουν τα βίντεο.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι