Δημιουργία και επεξεργασία άλμπουμ φωτογραφιών στο Workplace

Βοήθεια για την εφαρμογή για Android
Βοήθεια για υπολογιστές
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPad
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPhone
Βοήθεια για κινητά
Μπορείτε να δημιουργήσετε άλμπουμ φωτογραφιών στο προφίλ σας στο Workplace ή σε ομάδες στο Workplace.
Δημιουργία άλμπουμ φωτογραφιών
 1. Πατήστε την επιλογή Περισσότερα κάτω από τη φωτογραφία εξωφύλλου του προφίλ σας ή μιας ομάδας, ανάλογα με το σημείο όπου θέλετε να δημιουργήσετε το άλμπουμ.
 2. Πατήστε Φωτογραφίες και επιλέξτε την καρτέλα Άλμπουμ.
 3. Πατήστε Δημιουργία άλμπουμ.
 4. Δώστε ένα όνομα στο άλμπουμ σας.
 5. Επιλέξτε ποιος άλλος χρήστης θέλετε να μπορεί να προσθέτει υλικό σε αυτό το άλμπουμ, πληκτρολογώντας το όνομά του.
 6. Πατήστε την επιλογή Ανέβασμα φωτογραφιών ή βίντεο, ή μεταφέρετε με σύρσιμο και αφήστε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που θέλετε να ανεβάσετε.
 7. Όταν δημιουργείτε ένα άλμπουμ, αυτό δεν θα εμφανίζεται αυτόματα ως δημοσίευση στο προφίλ ή στην ομάδα σας. Για να κοινοποιήσετε το άλμπουμ σε μια δημοσίευση στο προφίλ σας, ανοίξτε το μεταβαίνοντας στις Φωτογραφίες, πατήστε τον τίτλο του άλμπουμ και έπειτα πατήστε Κοινοποίηση.
Όταν δημιουργείτε ένα άλμπουμ, αυτό δεν θα εμφανίζεται αυτόματα ως δημοσίευση στο προφίλ ή στην ομάδα σας. Για να κοινοποιήσετε το άλμπουμ σε μια δημοσίευση στο προφίλ σας, ανοίξτε το μεταβαίνοντας στις Φωτογραφίες, πατήστε τον τίτλο του άλμπουμ και έπειτα πατήστε Κοινοποίηση.
Για να κοινοποιήσετε το άλμπουμ ως δημοσίευση σε μια ομάδα, ανοίξτε το πατώντας στην καρτέλα Αρχεία και πολυμέσα και στη συνέχεια πατήστε τον τίτλο του άλμπουμ σας. Πατήστε Κοινοποίηση.
Σημείωση: Οι ρυθμίσεις απορρήτου του άλμπουμ σας καθορίζουν τα άτομα που μπορούν να δουν τη δημοσίευσή σας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση απορρήτου της δημοσίευσης χωρίς να αλλάξετε τη ρύθμιση απορρήτου του άλμπουμ.
Επεξεργασία ή διαγραφή άλμπουμ
Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες ή βίντεο σε ένα υπάρχον άλμπουμ. Δεν μπορείτε να προσθέσετε live βίντεο στα άλμπουμ.
Για να προσθέσετε φωτογραφίες ή βίντεο σε ένα υπάρχον άλμπουμ:
 1. Πηγαίνετε στο άλμπουμ στο οποίο θέλετε να προσθέσετε φωτογραφίες ή βίντεο.
 2. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω στο άλμπουμ, πατήστε και έπειτα επιλέξτε Επεξεργασία άλμπουμ.
 3. Πατήστε την επιλογή Ανέβασμα φωτογραφιών ή βίντεο, ή μεταφέρετε με σύρσιμο και αφήστε τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που θέλετε να ανεβάσετε.
 4. Πατήστε Αποθήκευση.
 5. Για να διαγράψετε ένα άλμπουμ, πηγαίνετε στο άλμπουμ που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε πάνω δεξιά.
 6. Πατήστε Διαγραφή άλμπουμ.
Η ρύθμιση απορρήτου του άλμπουμ σας καθορίζει το ποιος μπορεί να δει τη δημοσίευσή σας. Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση απορρήτου της δημοσίευσης χωρίς να αλλάξετε τη ρύθμιση απορρήτου του άλμπουμ. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες σε ένα άλμπουμ αφού τις δημοσιεύσετε, αλλά δεν μπορείτε να μετακινήσετε άλλα είδη δημοσιεύσεων.
Σημείωση: Δεν μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες σε άλμπουμ που δημιουργούνται αυτόματα, όπως στις Εικόνες προφίλ, στις Φωτογραφίες χρονολογίου ή στις Φωτογραφίες εξωφύλλου.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι