Πώς αποσυνδέομαι από το Workplace;

Για να αποσυνδεθείτε από το Workplace:
  1. Πατήστε πάνω δεξιά σε οποιαδήποτε σελίδα του Workplace.
  2. Πατήστε Αποσύνδεση και έπειτα πατήστε Επιβεβαίωση.
Σημείωση: Αν είστε χρήστης του Workplace Advanced και η εταιρεία σας χρησιμοποιεί ενιαία πρόσβαση (SSO), θα πρέπει να αποσυνδεθείτε και από τον εταιρικό σας λογαριασμό, ώστε να μην μπορεί κανείς άλλος να συνδεθεί στο προφίλ σας από αυτόν τον υπολογιστή. Αν δεν γνωρίζετε πώς να αποσυνδεθείτε από τον εταιρικό σας λογαριασμό, απευθυνθείτε στο τμήμα ΙΤ της εταιρείας σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενιαία πρόσβαση (SSO) είναι διαθέσιμες εδώ.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;