Γιατί εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος στο Workplace ότι ο τομέας μου χρησιμοποιείται ήδη;

Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για χρήστες του Workplace Advanced.
Αν εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος ότι ο τομέας σας χρησιμοποιείται, αυτό σημαίνει είτε ότι ο τομέας χρησιμοποιείται ήδη από κάποια άλλη εταιρεία είτε ότι προσπαθείτε να προσθέσετε έναν δημόσιο τομέα. Αν πιστεύετε ότι έχει γίνει λάθος και μπορείτε να αποδείξετε ότι ο τομέας σάς ανήκει, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης για βοήθεια.
Σημείωση: Μπορείτε να προσθέσετε έναν τομέα email στη λίστα επιτρεπόμενων από τον Πίνακα διαχείρισης. Μόνο οι διαχειριστές της εταιρείας μπορούν να προσθέσουν έναν τομέα email στη λίστα επιτρεπόμενων.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;