Πρόσβαση στον λογαριασμό χρέωσης Workplace και αλλαγή στοιχείων χρέωσης

Βοήθεια για υπολογιστές
Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές συστήματος. Αν ο οργανισμός σας είναι εγγεγραμμένος στο φορολογικό μητρώο της Ινδίας, θα πρέπει να πληρώσετε για το Workplace σε ρουπίες Ινδίας (INR).
Οι οργανισμοί που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Workplace έχουν πρόσβαση σε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών.
 • Η χρέωση ξεκινά την επομένη της ημερομηνίας λήξης της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου. Για παράδειγμα: Αν η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος λήγει στις 18 Οκτωβρίου, θα χρεωθείτε για το διάστημα από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου.
 • Ο λογαριασμός χρέωσης του Workplace εξαρτάται από το πρόγραμμα Workplace που χρησιμοποιείτε και τον αριθμό των τιμολογήσιμων χρηστών στο Workplace σας.
Βρείτε τον λογαριασμό χρέωσης στο Workplace
 1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερού μενού του Workplace.
 2. Πατήστε credit card Πληρωμές.
Από εκεί, μπορείτε να κάνετε τα εξής:
 • Βρείτε πληροφορίες σχετικά με τον προσεχή λογαριασμό σας. Στις πληροφορίες περιλαμβάνεται το ποσό, η ημερομηνία πληρωμής, η περίοδος χρέωσης και ο αριθμός των τιμολογήσιμων ατόμων.
 • Πατήστε την καρτέλα Λεπτομέρειες πληρωμής, πηγαίνετε προς τα κάτω και, στη συνέχεια, πατήστε τους συγκεκριμένους κωδικούς συναλλαγής για περισσότερες πληροφορίες. Έπειτα, θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε Εξαγωγή χρηστών που τιμολογήθηκαν ή Λήψη PDF.
Θα χρεωθείτε για το Workplace σε δολάρια ΗΠΑ (USD), εκτός κάνετε τις πληρωμές σας σε άλλο υποστηριζόμενο νόμισμα. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται οι σχετικοί φόροι. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση workplace.com/pricing για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές.
Αλλάξτε τα στοιχεία χρέωσής σας στο Workplace
 1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερού μενού του Workplace.
 2. Πατήστε credit card Πληρωμές.
 3. Πατήστε την καρτέλα Στοιχεία πληρωμής.
 4. Πατήστε Επεξεργασία στο πλαίσιο Στοιχεία επιχείρησης.
 5. Αφού ενημερώσετε τα στοιχεία σας, πατήστε Αποθήκευση.
Σημείωση: Αν ο οργανισμός σας πληρώνει για το Workplace με τιμολόγιο, ενδέχεται να μην μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτά τα στοιχεία απευθείας. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, επικοινωνήστε με την ηλεκτρονική διεύθυνση ar@fb.com για να ενημερώσετε τα στοιχεία χρέωσής σας.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι