Λήψη του Workplace Chat για PC και Mac

Η εφαρμογή Workplace Chat για υπολογιστές που υποστηρίζεται για Windows και Mac σάς επιτρέπει να συνομιλείτε με τους συναδέλφους σας. Είναι μια εναλλακτική αντί της συνομιλίας με συναδέλφους στο Workplace μέσω προγράμματος περιήγησης για υπολογιστές.
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή Workplace Chat για τον υπολογιστή σας, βεβαιωθείτε πρώτα ότι είστε συνδεδεμένοι στο Workplace στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Στη συνέχεια, πατήστε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα:
Αν είστε συνδεδεμένοι στο Workplace από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη του Workplace Chat, τότε ίσως χρειάζεται να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα.
Σημείωση: Δεν απαιτούνται δικαιώματα διαχειριστή για την εγκατάσταση του Workplace Chat. Αυτό σημαίνει ότι κανονικά η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί από οποιονδήποτε, εκτός κι αν η δυνατότητα αυτή έχει μπλοκαριστεί από τον διαχειριστή συστήματος.
Λειτουργίες της εφαρμογής Workplace Chat
Η εφαρμογή Workplace Chat σάς επιτρέπει να κάνετε τα εξής:
  • Να συνομιλείτε με ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων.
  • Να λαμβάνετε ειδοποιήσεις απευθείας στην εφαρμογή.
  • Να επικοινωνείτε απευθείας με βιντεοκλήση/ηχητική κλήση με ένα άτομο ή μια ομάδα.
Μάθετε περισσότερα για το πώς να χρησιμοποιείτε το Workplace Chat.
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις υποστηριζόμενες εκδόσεις της εφαρμογής Workchat και τις βελτιώσεις που περιλαμβάνει η κάθε κυκλοφορία ανατρέχοντας στο Κέντρο τεχνικών πόρων.
Ανάπτυξη του Workplace Chat MSI για τον οργανισμό σας
Μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την εφαρμογή Workplace Chat μέσω του προγράμματος εγκατάστασης των Windows (ή του πακέτου .msi), ώστε να εγκατασταθεί για όλους τους χρήστες στον οργανισμό σας.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι