Χρήστες με δυνατότητα χρέωσης στο Workplace

Το Workplace θα κλείσει το 2026: Οι διακανονισμοί σας σχετικά με τις χρεώσεις θα παραμείνουν ίδιοι έως τις 31 Αυγούστου 2024. Από 1 Σεπτεμβρίου 2024 έως 31 Αυγούστου 2025, το Meta θα παρέχει το Workplace με έκπτωση 50%. Μετά από αυτό το διάστημα, η πρόσβαση στο Workplace θα είναι δωρεάν.
Μπορείτε να βλέπετε και να κατεβάζετε τις πληροφορίες χρέωσης έως τις 31 Μαΐου 2026, αλλά δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτές μετά τη διαγραφή της παρουσίας του Workplace.
Χρήστης με δυνατότητα χρέωσης είναι κάποιος που έχει λάβει πρόσκληση για τον λογαριασμό σας στο Workplace.
Μόλις ένας χρήστης μεταβεί από το στάδιο της δημιουργίας λογαριασμού (ή αναμονής για πρόσκληση) στο στάδιο της πρόσκλησης, γίνεται χρήστης με δυνατότητα χρέωσης στο Workplace. Θα εξακολουθεί να είναι χρήστης με δυνατότητα χρέωσης ακόμη και εάν δεν κατοχυρώσει τον λογαριασμό του.
Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμούς για απεριόριστο αριθμό ατόμων στο Workplace χωρίς να επιβαρυνθείτε με κάποια χρέωση. Τα άτομα αυτά γίνονται χρήστες με δυνατότητα χρέωσης μόλις τους στείλετε πρόσκληση.
Πώς υπολογίζεται ο λογαριασμός Workplace: ανά χρήστη, ανά μήνα
Εάν ο οργανισμός σας δεν έχει πρόγραμμα σταθερής τιμής για το Workplace, ο μηνιαίος λογαριασμός σας για το Workplace υπολογίζεται με βάση τον αριθμό των χρηστών με δυνατότητα χρέωσης στο πρόγραμμά σας.
Η χρέωση για τα άτομα που γίνονται μέλη ή αποχωρούν κατά τη διάρκεια του μήνα υπολογίζεται αναλογικά, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στη σύμβασή σας. Δεν θα χρεώνεστε για χρήστες των οποίων οι λογαριασμοί απενεργοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια προηγούμενου μήνα χρέωσης.
Εξαγωγή λίστας χρηστών Workplace που τιμολογήθηκαν
Αν είστε διαχειριστής συστήματος στο Workplace και δεν πληρώνετε για το Workplace μέσω μεταπωλητή, μπορείτε να εξαγάγετε μια λίστα με τους χρήστες Workplace που τιμολογήθηκαν για μια συγκεκριμένη πληρωμή.
Για να εξαγάγετε μια λίστα με τους χρήστες που τιμολογήθηκαν, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Workplace από υπολογιστή. Έπειτα:
  1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερό μενού.
  2. Πατήστε Payments Πληρωμές. Μπορεί να χρειαστεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης.
  3. Πατήστε την καρτέλα Λεπτομέρειες πληρωμής.
  4. Θα δείτε μια πλήρως ενημερωμένη λίστα με όλες τις πληρωμές που έχετε κάνει για το Workplace. Πατήστε τον κωδικό συναλλαγής για την περίοδο που θέλετε να δείτε.
  5. Πατήστε Εξαγωγή χρηστών που τιμολογήθηκαν.
Θα λάβετε ένα email με έναν σύνδεσμο για Λήψη αρχείου. Αυτός ο σύνδεσμος θα λήξει εντός 4 ημερών, αλλά μπορείτε να λάβετε έναν νέο σύνδεσμο ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα.
Οι διαγραμμένοι χρήστες δεν περιλαμβάνονται σε αυτό το αρχείο, αλλά θα χρεωθείτε αναλογικά γι' αυτούς στον μηνιαίο λογαριασμό σας. Αυτό ίσως εξηγεί τυχόν διαφορά ανάμεσα στον αριθμό των χρηστών που τιμολογήθηκαν σε αυτό το αρχείο και στον αριθμό των χρηστών που βλέπετε στον μηνιαίο λογαριασμό σας. Μεταβείτε στην ενότητα Στατιστικά από τον Admin Panel Πίνακα διαχείρισης για να παρακολουθήσετε τον αριθμό των χρηστών με δυνατότητα χρέωσης (που έχουν προσκληθεί) σε πραγματικό χρόνο από την αρχή του μήνα χρέωσης.
Πολυεταιρικές ομάδες και χρεώσεις
Όταν προσκαλείτε κάποιον του οποίου η εταιρεία δεν χρησιμοποιεί το Workplace σε μια πολυεταιρική ομάδα στο Workplace:
  • Θα του προταθεί να κάνει μια δωρεάν δοκιμή.
  • Μετά το τέλος της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, το άτομο θα μπορεί να τιμολογηθεί στην εταιρεία για την οποία εργάζεται.
Εάν το άτομο που προσκαλείτε σε μια πολυεταιρική ομάδα εργάζεται σε μια εταιρεία που χρησιμοποιεί ήδη το Workplace, δεν θα υπάρχει επιπλέον κόστος.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι