Πώς μπορώ να προσδιορίσω ποιοι λογαριασμοί χρηστών κινδυνεύουν στο Workplace;

Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές κοινοτήτων στο Workplace Advanced
Αν κάποιος λογαριασμός στην κοινότητά σας ενδέχεται να βρίσκεται σε κίνδυνο, θα σας ενημερώσουμε. Θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα αναφέρει ότι εντοπίστηκε κάποιος κίνδυνος για την ασφάλεια, ενώ οι λογαριασμοί σε κίνδυνο θα εμφανιστούν στον πίνακα πληροφοριών της καρτέλας Ασφάλεια. Δεδομένου ότι υπάρχει κίνδυνος κάποιος τρίτος να χρησιμοποιήσει τους κωδικούς σας για να αποκτήσει πρόσβαση στην κοινότητά σας στο Workplace, συνιστούμε να απενεργοποιήσετε τους συγκεκριμένους χρήστες ή να τους υποχρεώσετε να επαναφέρουν τον κωδικό τους.
Για να δείτε ποιοι λογαριασμοί κινδυνεύουν:
  1. Πατήστε Πίνακας διαχείρισης πάνω αριστερά στην αρχική σελίδα.
  2. Πατήστε Άτομα.
Οι λογαριασμοί που κινδυνεύουν επισημαίνονται με κόκκινο χρώμα και έχουν την ένδειξη Λογαριασμός σε κίνδυνο. Για να απενεργοποιήσετε τους αντίστοιχους χρήστες ή να τους ζητήσετε να κάνουν επαναφορά του κωδικού πρόσβασής τους, πατήστε δίπλα σε κάθε λογαριασμό που κινδυνεύει και επιλέξτε Απενεργοποίηση χρήστη ή Υποχρεωτική επαναφορά κωδικού πρόσβασης.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;