Προβολή στατιστικών στοιχείων για τη δημοσίευσή σας στο Workplace

Βοήθεια για υπολογιστές
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPhone
Βοήθεια για την εφαρμογή για Android
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPad
Βοήθεια για κινητά
Όταν δημιουργείτε μια δημοσίευση στο Workplace, μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία της δημοσίευσης για να παρακολουθείτε την αλληλεπίδραση στο Workplace.
Για να δείτε τα στατιστικά στοιχεία της δημοσίευσης, πατήστε Στατιστικά πάνω δεξιά στη δημοσίευσή σας. Στο αριστερό παράθυρο, μπορείτε να επιλέξετε τα ακόλουθα στατιστικά στοιχεία για προβολή:
  • Επισκόπηση: Αυτή η ενότητα εμφανίζει γενικά στατιστικά στοιχεία για τη δημοσίευση, όπως Προβολές (αντικατοπτρίζει τον αριθμό των ατόμων που είδαν τη δημοσίευσή σας στη Ροή τους ή σε μια ομάδα στην οποία κάνατε δημοσίευση), Σχόλια και Αντιδράσεις.
  • Αλληλεπίδραση με δημοσίευση: Σε αυτήν την ενότητα εμφανίζεται ο Μέσος χρόνος ανάγνωσης και το Συναίσθημα βάσει σχολίων.
  • Αλληλεπίδραση στο Workplace: Αυτή η ενότητα προβάλλει το κοινό της δημοσίευσής σας στο Workplace. Μπορείτε να δείτε την Αλληλεπίδραση κοινού και τα Άτομα που είδαν τη δημοσίευσή σας.
  • Αλληλεπίδραση με την πάροδο του χρόνου: Αυτό είναι ένα γράφημα που εμφανίζει τον αριθμό των ατόμων που είδαν, αντέδρασαν ή σχολίασαν στη δημοσίευσή σας με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να ορίσετε το χρονικό διάστημα ή να επιλέξετε ημερομηνία έναρξης και ημερομηνία λήξης.
Live βίντεο στο Workplace
Κατά τη διάρκεια μιας live μετάδοσης στο Workplace, ο αριθμός των live θεατών εμφανίζεται πάνω αριστερά στο καρέ του βίντεο. Αυτός ο αριθμός θα αυξομειώνεται καθώς οι άλλοι χρήστες αρχίζουν ή σταματούν να παρακολουθούν τη μετάδοσή σας.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι