Ποιοι μπορούν να δουν την εικόνα του προφίλ ή τη φωτογραφία του εξωφύλλου μου στο Workplace;

Αν προσθέσετε μια εικόνα προφίλ ή φωτογραφία εξωφύλλου στο προφίλ σας, θα εμφανίζεται σε οποιονδήποτε εργάζεται στην εταιρεία σας. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε επισκεφτεί το προφίλ σας μπορεί να δει την τωρινή εικόνα προφίλ ή φωτογραφία εξωφύλλου σας.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με το προφίλ σας στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;