Τα βασικά για τις ενσωματώσεις

Οι ενσωματώσεις συνδέουν το Workplace με άλλα εργαλεία, συστήματα και υπηρεσίες που χρησιμοποιεί ο οργανισμός σας για την ολοκλήρωση των εργασιών του.

Οι ενσωματώσεις συνδέουν το Workplace με άλλα εργαλεία, συστήματα και υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε εσείς και η ομάδα σας για την ολοκλήρωση των εργασιών σας. Μπορεί να σας ειδοποιούν για δραστηριότητες που συμβαίνουν εκτός της υπηρεσίας του Workplace, να σας διευκολύνουν να κοινοποιείτε περιεχόμενο σχετικά με τα τρέχοντα πρότζεκτ σας ή να απλοποιούν συνηθισμένες ροές εργασίας.
Το Workplace διαθέτει μια σειρά από ενσωματώσεις που έχουν αναπτυχθεί από τρίτους. Μπορείτε να τις βρείτε στον Κατάλογο ενσωματώσεων του Workplace.
Οι διαχειριστές μπορεί να έχουν δημιουργήσει προσαρμοσμένες ενσωματώσεις που συνδέουν το Workplace με συστήματα που εξυπηρετούν ειδικά τις ανάγκες του οργανισμού σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις προσαρμοσμένες ενσωματώσεις στον ιστότοπο Facebook for Developers.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Οι ενσωματώσεις του Workplace επεκτείνουν τις λειτουργίες του Workplace με διάφορους τρόπους:
 • Ορισμένες ενσωματώσεις επεκτείνουν το εργαλείο σύνθεσης του Workplace για υπολογιστές και κινητά, ώστε να είναι πιο εύκολη η κοινοποίηση περιεχομένου από άλλα εργαλεία και υπηρεσίες στους συναδέλφους σας.
 • Άλλες ενσωματώσεις επιτρέπουν στο Workplace να δημιουργεί μια ασφαλή προεπισκόπηση των ιδιωτικών συνδέσμων που κοινοποιούνται στο Workplace όπως, για παράδειγμα, από το εργαλείο διαχείρισης εργασιών της εταιρικής ομάδας σας, ή συνδέσμων προς αρχεία που έχετε ανεβάσει σε υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud.
 • Οι ενσωματώσεις που ενεργοποιούν bot στο Workplace Chat μπορούν να σας στέλνουν επείγουσες ειδοποιήσεις (π.χ. όταν σας περιμένει ένας επισκέπτης στην αίθουσα αναμονής) ή μπορούν να αυτοματοποιούν συνηθισμένες ροές εργασιών, όπως ο έλεγχος αποθέματος, ο προγραμματισμός αδειών, η υποβολή εξόδων και άλλα.
 • Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε την αυτόματη δημοσίευση περιεχομένου σε μια ομάδα από ποικίλους εκδότες στον τομέα των media ή να ρυθμίσετε μια προσαρμοσμένη ροή από οποιοδήποτε εργαλείο ή οποιαδήποτε υπηρεσία που υποστηρίζει RSS ή Atom.
Για να δείτε τις διαθέσιμες ενσωματώσεις για το Workplace, ανατρέξτε στον Κατάλογο ενσωματώσεων.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το Workplace παρέχει στους διαχειριστές των ομάδων του Workplace μια σειρά από ενσωματώσεις που τους διευκολύνουν να διαχειρίζονται τις ομάδες τους και να δημοσιεύουν αυτόματα περιεχόμενο και ειδοποιήσεις σε αυτές. Επιπλέον, ο ενσωματώσεις βοηθούν τις εταιρικές ομάδες να έχουν συνεχώς πρόσβαση στα αρχεία και τα έγγραφα στα οποία εργάζονται.
 • Ροές
  Αν είστε διαχειριστής ομάδας, μπορείτε να γραφτείτε σε ροές περιεχομένου από διάφορες εκδόσεις επιχειρήσεων. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε προσαρμοσμένες ροές από οποιαδήποτε υπηρεσία παρέχει υποστήριξη για RSS ή Atom. Κάθε φορά που γίνεται διαθέσιμο νέο περιεχόμενο σε αυτές τις ροές, το περιεχόμενο θα δημοσιεύεται αυτόματα στην ομάδα σας.
 • Συνδεδεμένοι φάκελοι
  Μπορείτε να συνδέσετε ένα φάκελο που είναι αποθηκευμένος σε μια υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud με την ομάδα σας στο Workplace. Έτσι, θα αποκτήσουν πρόσβαση στο φάκελο όλα τα μέλη της ομάδας, θα διευκολυνθεί η κοινοποίηση περιεχομένου από την υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud και θα είναι δυνατή η εμπλουτισμένη προεπισκόπηση του περιεχομένου μέσα στο Workplace. Υποστηρίζουμε τις εξής υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud: Box, Dropbox, Quip, SharePoint, OneDrive και Google Drive.
 • Ενσωματώσεις από τον οργανισμό σας
  Αν ο οργανισμός σας χρησιμοποιεί το Workplace Essential ή το Workplace Advanced, ο διαχειριστής του συστήματός σας μπορεί να έχει ρυθμίσει προσαρμοσμένες ενσωματώσεις που συνδέουν το Workplace με τα άλλα εργαλεία που χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας. Αν θέλετε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτές τις ενσωματώσεις στην ομάδα σας. Ανάλογα με το σκοπό της κάθε ενσωμάτωσης, αυτό σημαίνει ότι η ενσωμάτωση μπορεί να έχει δυνατότητα δημοσίευσης περιεχομένου στην ομάδα σας, διαχείρισης της ομάδας ή αποστολής μηνυμάτων στα μέλη της.

Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Η δυνατότητα ενεργοποίησης ενσωματώσεων εξαρτάται από τον τύπο της ενσωμάτωσης, αν χρησιμοποιείτε το Workplace Essential ή το Workplace Advanced και αν είστε διαχειριστής ομάδας ή διαχειριστής της κοινότητας του οργανισμού σας στο Workplace.
Αν είστε διαχειριστής ομάδων, μπορείτε να ανοίξετε την καρτέλα Ενσωματώσεις στις ομάδες που διαχειρίζεστε. Από την καρτέλα "Ενσωματώσεις":
 • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ροές από διάφορους εκδότες στον τομέα των media και να ρυθμίσετε προσαρμοσμένες ροές από οποιαδήποτε υπηρεσία υποστηρίζει RSS ή Atom.
 • Μπορείτε να συνδέσετε ένα φάκελο από μια υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud με την ομάδα σας.
 • Στο Workplace Essential, μπορείτε να συνδέετε φακέλους από το Dropbox, το G Drive, το OneDrive και το SharePoint.
  Στο Workplace Advanced, μπορείτε να συνδέετε φακέλους από το Dropbox, το GDrive, το OneDrive, το SharePoint, το Quip και το Box, αλλά μόνο αν ο διαχειριστής της κοινότητάς σας στο Workplace έχει ενεργοποιήσει ήδη αυτές τις ενσωματώσεις.
 • Στο Workplace Advanced, αν ο διαχειριστής σας έχει ρυθμίσει μία ή περισσότερες προσαρμοσμένες ενσωματώσεις, μπορεί να έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε αυτές τις ενσωματώσεις για τα μέλη των ομάδων σας. Αυτό μπορεί να σας φανεί χρήσιμο ανάλογα με τις λειτουργίες που έχει σχεδιαστεί να παρέχει η προσαρμοσμένη ενσωμάτωση. Για παράδειγμα, μπορεί να δημοσιεύει ενημερώσεις στην ομάδα σας ή να στέλνει μηνύματα στα μέλη της ομάδας σας.
Ως διαχειριστής στο Workplace Advanced:
 • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε οποιαδήποτε ενσωμάτωση περιλαμβάνεται στον Κατάλογο ενσωματώσεων. Μπορείτε να κάνετε αυτές τις ενσωματώσεις διαθέσιμες για όλα τα μέλη της κοινότητάς σας ή για συγκεκριμένα άτομα και ομάδες που ανήκουν στην κοινότητά σας.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ενσωματώσεις που σας επιτρέπουν να συνδέσετε το Workplace με εσωτερικά εργαλεία που χρησιμοποιείτε εσείς και ο οργανισμός σας για τις εργασίες σας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αν εμφανίζονται ενσωματώσεις στην ενότητα Συνδεδεμένοι λογαριασμοί στο Workplace, πατήστε τις και θα ανοίξει ένα παράθυρο διαλόγου με τις επιλογές Αποσύνδεση ή Αφαίρεση της ενσωμάτωσης.
Αν ο οργανισμός σας χρησιμοποιεί το Workplace Essential ή το Workplace Advanced, μπορεί επίσης να εμφανίζεται η ενότητα Ενεργοποιημένες από το διαχειριστή σας. Επειδή αυτές οι ενσωματώσεις έχουν ενεργοποιηθεί από το διαχειριστή σας, δεν μπορείτε να τις αφαιρέσετε. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις ενσωματώσεις και το πώς λειτουργούν, επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας στο Workplace.
Αν είστε διαχειριστής στο Workplace, μπορείτε να ανοίξετε την καρτέλα "Ενσωματώσεις" στον Πίνακα διαχείρισης. Σε αυτή τη σελίδα, μπορείτε να δείτε όλες τις ενσωματώσεις που έχουν εγκατασταθεί από εσάς ή άλλους διαχειριστές του Workplace Advanced. Μπορείτε να αφαιρέσετε οποιαδήποτε από τις ενεργοποιημένες ενσωματώσεις όποτε θέλετε.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν μια ενσωμάτωση είτε από την καρτέλα Ενσωματώσεις της ενότητας Εξερεύνηση στο λογαριασμό τους είτε από δημοσιεύσεις που περιέχουν συνδέσμους προς παρόχους περιεχομένου.
Όταν κάποιος χρήστης ζητά μια ενσωμάτωση, το αίτημα μεταβιβάζεται στους διαχειριστές συστήματος. Για να δουν όλες τις ενσωματώσεις που έχουν ζητηθεί μαζί με το όνομα του ατόμου που ζήτησε κάθε ενσωμάτωση, οι διαχειριστές συστήματος μπορούν να πάνε στην καρτέλα Ενσωματώσεις του Πίνακα διαχείρισης. Οι διαχειριστές συστήματος μπορούν να εγκαταστήσουν την ενσωμάτωση ή να επισημάνουν το αίτημα ως αναγνωσμένο. Τα αιτήματα δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν από τους διαχειριστές συστήματος.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για χρήστες του Workplace Advanced.
Οι προσαρμοσμένες ενσωματώσεις είναι ενσωματώσεις που έχουν δημιουργηθεί από τον οργανισμό σας ή από κάποιον τρίτο για λογαριασμό του οργανισμού σας.
Κατά τη ρύθμιση μιας προσαρμοσμένης ενσωμάτωσης στο Workplace Advanced, ο διαχειριστής σας μπορεί να επιλέξει αν θα επιτρέπει στους διαχειριστές των ομάδων να αποφασίζουν αν θα ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη ενσωμάτωση στις ομάδες τους.
Αν υπάρχουν προσαρμοσμένες ενσωματώσεις που μπορείτε να ενεργοποιήσετε σε μια ομάδα, θα εμφανίζονται στην καρτέλα Ενσωματώσεις στην ομάδα στην οποία είστε διαχειριστής.
Σημείωση: Αν λάβετε μια ειδοποίηση από το Workplace για "ενσωματώσεις που δεν έχουν περάσει την ενημερωμένη διαδικασία ελέγχου μας", μάθετε περισσότερα για τις πιο ασφαλείς ενσωματώσεις στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για χρήστες του Workplace Advanced.
Όταν ενεργοποιείτε προσαρμοσμένες ενσωματώσεις σε μια ομάδα, οι ενσωματώσεις μπορεί να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν την ομάδα σας, όπως τα μέλη της ομάδας ή το περιεχόμενο που έχει κοινοποιηθεί στο παρελθόν εντός της ομάδας. Υπάρχει επίσης περίπτωση να δοθεί στην ενσωμάτωση η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων στα μέλη της ομάδας σας μέσω bot στο Workplace Chat.
Ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί η ενσωμάτωση αυτές τις πληροφορίες εξαρτάται από τη λειτουργία που προσπαθεί να παράσχει η συγκεκριμένη ενσωμάτωση.
Κατά την ενεργοποίηση μιας προσαρμοσμένης ενσωμάτωσης σε μια ομάδα, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που εξηγεί σε ποιες πρόσθετες πληροφορίες θα έχει πρόσβαση η ενσωμάτωση.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;