Δημιουργία ομάδας εξωτερικής συνεργασίας στο Workplace

Βοήθεια για την εφαρμογή για Android
Βοήθεια για υπολογιστές
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPhone
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPad
Βοήθεια για κινητά
Αν ο διαχειριστής σας έχει ενεργοποιήσει τις πολυεταιρικές ομάδες και τους λογαριασμούς επισκεπτών για τον οργανισμό σας, οι νέες ομάδες εξωτερικής συνεργασίας που δημιουργούνται θα είναι από προεπιλογή πολυεταιρικές ομάδες. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να προσθέτετε λογαριασμούς επισκεπτών σε μη πολυεταιρικές ομάδες, εφόσον ο διαχειριστής σας έχει ενεργοποιήσει τους λογαριασμούς επισκεπτών για τον οργανισμό σας. Κατά τη δημιουργία μιας νέας ομάδας, θα δείτε την επιλογή για τη δημιουργία πολυεταιρικής ομάδας.
Υπάρχουν 2 τύποι πολυεταιρικών ομάδων:
  • Οι μυστικές πολυεταιρικές ομάδες είναι ορατές στους διαχειριστές των σχετικών εταιρειών, στα μέλη της εκάστοτε ομάδας και στα άτομα που έχουν προσκληθεί στην ομάδα.
  • Οι κλειστές πολυεταιρικές ομάδες είναι ορατές στους διαχειριστές των σχετικών εταιρειών, στα μέλη της εκάστοτε ομάδας και σε κάθε άτομο που είναι μέλος οποιασδήποτε εταιρείας η οποία συμμετέχει στην ομάδα. Μπορείτε να προσκαλέσετε άτομα σε μια κλειστή πολυεταιρική ομάδα κοινοποιώντας έναν σύνδεσμο.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές απορρήτου για τις πολυεταιρικές ομάδες.
Προσθήκη ατόμων σε ομάδα εξωτερικής συνεργασίας
Αν είστε μέλος μιας πολυεταιρικής ομάδας, μπορείτε να προσθέσετε συναδέλφους στην ομάδα όπως ακριβώς τους προσθέτετε και σε άλλες ομάδες στο Workplace.
Για να προσκαλέσετε άτομα από άλλους οργανισμούς, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email του εκάστοτε ατόμου που είναι συνδεδεμένη με τον λογαριασμό του στο Workplace. Από προεπιλογή, τα νέα μέλη που προσκαλούνται σε μια πολυεταιρική ομάδα πρέπει να εγκριθούν από τους διαχειριστές της ομάδας, εκτός αν έχουν προσκληθεί από κάποιον διαχειριστή. Οι διαχειριστές των ομάδων μπορούν να απενεργοποιήσουν την έγκριση διαχειριστή, ώστε οποιοδήποτε άτομο να μπορεί να προσθέτει νέα μέλη στην ομάδα χωρίς να απαιτείται έγκριση. Οι χρήστες που προσκαλούνται από το Workplace άλλου οργανισμού θα προστίθενται ως εξωτερικοί χρήστες.
Αν ο διαχειριστής συστήματος έχει ενεργοποιήσει και τους λογαριασμούς επισκεπτών, μπορείτε να προσθέτετε επισκέπτες σε πολυεταιρικές ομάδες μέσω των διευθύνσεων email τους.
Αν πρόκειται για μια κλειστή πολυεταιρική ομάδα, όποιος διαθέτει τον σύνδεσμο πρόσκλησης στην ομάδα μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν, εφόσον η έγκριση διαχειριστή είναι απενεργοποιημένη. Από υπολογιστή, μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο πρόσκλησης στα δεξιά της σελίδας της ομάδας.
Σημείωση: Κάθε πληροφορία που κοινοποιείται σε μια πολυεταιρική ομάδα είναι ορατή σε όλα τα μέλη της ομάδας. Τα μέλη από άλλους οργανισμούς και οι επισκέπτες δεν μπορούν να δουν το περιεχόμενο του λογαριασμού Workplace ενός άλλου οργανισμού, εκτός από το περιεχόμενο της ομάδας στην οποία συμμετέχουν για τη συνεργασία.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι