Πρόσκληση λογαριασμών Workplace

Βοήθεια για υπολογιστές
Αυτό το άρθρο αφορά μόνο διαχειριστές με σχετικά δικαιώματα.
Όταν προσθέτετε άτομα στο Workplace μέσω ενός αρχείου Microsoft Excel ή CSV, έχετε την επιλογή να τα προσκαλέσετε αργότερα. Για άλλους τρόπους προσθήκης ατόμων στο Workplace, όπως μέσω διεύθυνσης email ή αριθμού κινητού, η πρόσκληση γίνεται την ίδια στιγμή με την προσθήκη τους στο Workplace.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσκαλέσετε τους χρήστες να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους στο Workplace, αν δεν τους είχατε προσκαλέσει κατά τη στιγμή της προσθήκης τους.
Πρόσκληση μεμονωμένων ατόμων
Για να στείλετε πρόσκληση σε ένα μεμονωμένο άτομο:
 1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερού μενού του Workplace.
 2. Πατήστε PeopleΆτομα.
 3. Επιλέξτε Κατάσταση λογαριασμού.
 4. Επιλέξτε Σε αναμονή για πρόσκληση από το αναπτυσσόμενο μενού και έπειτα πατήστε Ενημέρωση.
 5. Χρησιμοποιήστε τυχόν άλλα φίλτρα για να επιταχύνετε την αναζήτηση, όπως όνομα ή θέση εργασίας.
 6. Πατήστε Πρόσκληση δίπλα στο όνομα του ατόμου που θέλετε να προσκαλέσετε.
 7. Πληκτρολογήστε το προσαρμοσμένο μήνυμα πρόσκλησης ή αποδεχτείτε το προεπιλεγμένο μήνυμα, και έπειτα πατήστε Συνέχεια.
 8. Πατήστε Αποστολή πρόσκλησης.
Ταυτόχρονη πρόσκληση πολλών ατόμων
Μπορείτε να στείλετε πρόσκληση σε όλους τους παρεχόμενους λογαριασμούς ή να χρησιμοποιήσετε φίλτρα για να προσκαλέσετε συγκεκριμένες ομάδες. Για να το κάνετε αυτό:
 1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερού μενού του Workplace.
 2. Πατήστε Προβολή εκκρεμών προσκλήσεων.
 3. Από την καρτέλα Σε αναμονή προσκλήσεων μπορείτε:
  • Να πατήσετε Πρόσκληση όλων (αριθμός).
  • Να προσθέσετε περισσότερα φίλτρα, όπως θέση εργασίας και τμήμα, και έπειτα να κάνετε κλικ έξω από τη γραμμή φίλτρων για να ανανεώσετε την οθόνη και, στη συνέχεια, να πατήσετε Πρόσκληση όλων (αριθμός).
 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.
Δημιουργία κανόνων
Μπορείτε να διαμορφώσετε κανόνες που συμπεριλαμβάνουν τους λογαριασμούς που δεν έχουν προσκληθεί και πληρούν συγκεκριμένες συνθήκες (όπως θέση εργασίας ή τμήμα) σε συνεχή βάση, ώστε να μη χρειάζεται να κάνετε μη αυτόματη αναζήτηση τον ατόμων που θέλετε να προσκαλέσετε. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την πρόσκληση για τα άτομα που πληρούν τις συνθήκες του κανόνα.
Για να δημιουργήσετε κανόνες και να προσαρμόσετε τις προσκλήσεις:
 1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερού μενού του Workplace.
 2. Πατήστε People Άτομα.
 3. Πατήστε την καρτέλα Κανόνες πρόσκλησης.
 4. Πατήστε Νέος κανόνας.
 5. Εισαγάγετε ένα όνομα κανόνα και αποφασίστε αν θέλετε να προσθέτετε άτομα στον κανόνα μη αυτόματα ή να γίνεται συγχρονισμός με πεδία προφίλ. Πατήστε Επόμενο.
 6. Ένα από τα κριτήρια θα είναι η κατάσταση λογαριασμού να εμφανίζεται "Σε αναμονή πρόκλησης". Προσθέστε τυχόν άλλες συνθήκες, αν θέλετε. Όταν τελειώσετε, πατήστε Επόμενο.
 7. Προσαρμόστε την πρόσκληση στα άτομα που πληρούν τις συνθήκες του κανόνα και έπειτα πατήστε Αποθήκευση.
  • Οι προσκλήσεις δεν στέλνονται αυτόματα. Οι κανόνες απλώς καταγράφουν τα άτομα που πληρούν τις συνθήκες του κανόνα σας σε συνεχή βάση. Για να στείλετε προσκλήσεις, πηγαίνετε στην καρτέλα Κανόνες πρόσκλησης στην ενότητα PeopleΆτομα και πατήστε Αποστολή προσκλήσεων.
Μπορείτε να δημιουργήσετε όσους κανόνες θέλετε. Μπορείτε, επίσης, να επεξεργαστείτε τους κανόνες οποιαδήποτε στιγμή, πατώντας More δίπλα στον κανόνα από τη λίστα κανόνων.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι