Πώς μπορώ να λαμβάνω ειδοποιήσεις για μη αναγνωρισμένες συνδέσεις στο Workplace;

Βοήθεια για υπολογιστές
Μπορείτε να ενισχύσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Workplace λαμβάνοντας ειδοποίηση κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί στον λογαριασμό σας από συσκευή ή πρόγραμμα περιήγησης που δεν αναγνωρίζουμε. Οι ειδοποιήσεις αυτές σας ενημερώνουν από ποια συσκευή έγινε η προσπάθεια σύνδεσης καθώς και πού βρίσκεται.
Για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για μη αναγνωρισμένες συνδέσεις:
  1. Πατήστε την εικόνα προφίλ σας κάτω αριστερά στο Workplace και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  2. Πατήστε Ασφάλεια και σύνδεση.
  3. Δίπλα στη ρύθμιση Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για μη αναγνωρισμένες συνδέσεις πατήστε Επεξεργασία.
  4. Επιλέξτε πού θέλετε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις, για παράδειγμα στον λογαριασμό email ή με ειδοποίηση στο Workplace σε μια αναγνωρισμένη συσκευή.
  5. Πατήστε Αποθήκευση αλλαγών.
Αφού αρχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για μη αναγνωρισμένες συνδέσεις:
  • Σε περίπτωση που λάβετε ειδοποίηση σύνδεσης και αναγνωρίζετε τη σχετική δραστηριότητα, μπορείτε να μας ενημερώσετε, επιλέγοντας Εγώ ήμουν.
  • Αν δεν αναγνωρίζετε τη δραστηριότητα σύνδεσης, επιλέξτε Δεν ήμουν εγώ. Θα σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης και να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας.
  • Μπορείτε να αποθηκεύσετε μια συσκευή ή ένα πρόγραμμα περιήγησης στη λίστα αξιόπιστων προγραμμάτων περιήγησης ή αναγνωρισμένων συσκευών. Έτσι, δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με τον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή που χρησιμοποιείτε συνήθως για να συνδεθείτε στο Workplace. Αν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο υπολογιστή (για παράδειγμα σε βιβλιοθήκη ή καφετέρια), μη διαλέξετε αυτήν την επιλογή.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι