Πώς μπορώ να λαμβάνω ειδοποιήσεις για μη αναγνωρισμένες συνδέσεις στο Workplace;

Μπορείτε να ενισχύσετε την ασφάλεια του λογαριασμού σας στο Workplace λαμβάνοντας ειδοποιήσεις κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί στο λογαριασμό σας από συσκευή ή πρόγραμμα περιήγησης που δεν αναγνωρίζουμε. Οι ειδοποιήσεις αυτές σας ενημερώνουν από ποια συσκευή έγινε η απόπειρα σύνδεσης και την τοποθεσία της.
Για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για μη αναγνωρισμένες συνδέσεις:
  1. Πατήστε την εικόνα προφίλ σας κάτω αριστερά στο Workplace και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  2. Πατήστε Ασφάλεια και σύνδεση.
  3. Πηγαίνετε στη ρύθμιση Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για μη αναγνωρισμένες συνδέσεις και πατήστε Επεξεργασία.
  4. Επιλέξτε πού θέλετε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις, π.χ. στο λογαριασμό του email σας ή με ειδοποίηση στο Workplace από μια αναγνωρισμένη συσκευή.
  5. Πατήστε Αποθήκευση αλλαγών.
Αφού αρχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για μη αναγνωρισμένες συνδέσεις:
  • Σε περίπτωση που λάβετε ειδοποίηση σύνδεσης και αναγνωρίζετε τη σχετική δραστηριότητα, μπορείτε να μας ενημερώσετε πατώντας Εγώ ήμουν.
  • Αν δεν αναγνωρίζετε τη δραστηριότητα, πατήστε Δεν ήμουν εγώ και θα σας βοηθήσουμε να επαναφέρετε τον κωδικό σας και να ασφαλίσετε το λογαριασμό σας.
  • Μπορείτε να αποθηκεύσετε μια συσκευή ή ένα πρόγραμμα περιήγησης στη λίστα αξιόπιστων προγραμμάτων περιήγησης ή αναγνωρισμένων συσκευών. Έτσι, δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις σχετικά με τον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή που χρησιμοποιείτε συνήθως για να συνδεθείτε στο Workplace. Αν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο υπολογιστή (π.χ. σε βιβλιοθήκη ή καφετέρια), μην διαλέξετε αυτή την επιλογή.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;