Προσθήκη αντωνυμιών στο προφίλ σας στο Workplace

Βοήθεια για την εφαρμογή για Android
Βοήθεια για υπολογιστές
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPad
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPhone
Βοήθεια για κινητά
Ο διαχειριστής του συστήματος του Workplace θα πρέπει να έχει ενεργοποιήσει αυτό το πεδίο προφίλ, για να μπορείτε να το επεξεργαστείτε. Αν δεν μπορείτε να προσθέσετε τις αντωνυμίες που θέλετε, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή συστήματος ή το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού.
Η δυνατότητα προσθήκης αντωνυμιών στο προφίλ σας στο Workplace αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης της ταυτότητάς σας στην εργασία σας και σας επιτρέπει να υποδεικνύετε στους συναδέλφους σας πώς θέλετε να σας αποκαλούν.
Για να προσθέσετε αντωνυμίες:
  1. Πηγαίνετε στο προφίλ σας στο Workplace πατώντας τη φωτογραφία σας στο αριστερό παράθυρο και κάνοντας κλικ στην επιλογή Προβολή προφίλ.
  2. Στο δεξί παράθυρο, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από την επιλογή Λεπτομέρειες και, στη συνέχεια, πατήστε Επεξεργασία.
  3. Στην ενότητα Βασικές πληροφορίες, πατήστε Προσθήκη αντωνυμίας.
  4. Πληκτρολογήστε τις αντωνυμίες που θέλετε να εμφανίζονται στο προφίλ σας. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε οποιονδήποτε χαρακτήρα σε αυτό το πεδίο.
  5. Πατήστε Αποθήκευση.
Οι αντωνυμίες θα εμφανίζονται από το προφίλ σας στο Workplace. Θα είναι ορατές όταν οι χρήστες τοποθετούν τον δείκτη του ποντικιού τους πάνω από το όνομά σας στο Workplace.
Μπορείτε να προσθέσετε τις αντωνυμίες που σας αντιπροσωπεύουν καλύτερα. Πολλοί χρήστες επιλέγουν να γράφουν τις αντωνυμίες τους με καθέτους, όπως: αυτός/του. Μπορείτε να γράψετε κείμενο σε αυτό το πεδίο σε οποιαδήποτε γλώσσα και δεν θα μεταφραστεί αυτόματα.
Αν επιλέξετε να μην προσθέσετε αντωνυμίες, το πεδίο δεν θα εμφανίζεται στο προφίλ σας. Αν έχετε προσθέσει κάποια αντωνυμία και θέλετε να την αφαιρέσετε, διαγράψτε το κείμενο από το πεδίο και θα αφαιρεθεί από το προφίλ σας.
Ενεργοποίηση πεδίων αντωνυμιών ως διαχειριστής
Εάν είστε διαχειριστής, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το πεδίο αντωνυμιών για το Workplace.
Για να ενεργοποιήσετε το πεδίο αντωνυμιών:
  1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
  2. Πατήστε την καρτέλα Πεδία προφίλ.
  3. Στην ενότητα Προσωπικά στοιχεία, πατήστε δίπλα στο στοιχείο Αντωνυμίες για να ενεργοποιήσετε το πεδίο.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι