Ποια είναι η διαφορά μεταξύ απενεργοποίησης και διαγραφής ενός λογαριασμού στο Workplace;

Όταν απενεργοποιείτε το λογαριασμό ενός χρήστη:
  • Οι δημοσιεύσεις, τα σχόλια και τα μηνύματα που έστειλε ο χρήστης πριν από την απενεργοποίηση θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στους συναδέλφους του. Αυτό σημαίνει ότι οι ομαδικές συζητήσεις και οι συζητήσεις που σχετίζονται με εκδηλώσεις δεν θα επηρεαστούν και το περιεχόμενο που εξαρτάται από τον διαγραμμένο λογαριασμό δεν θα διαγραφεί.
  • Η απενεργοποίηση του λογαριασμού ενός χρήστη τον αποσυνδέει από κάθε περίοδο σύνδεσης στο Workplace και δεν του επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτό.

Όταν διαγράφετε το λογαριασμό ενός χρήστη:
  • Οι συνάδελφοί του δεν θα μπορούν να δουν το λογαριασμό στο Workplace.
  • Για να διαγραφούν όλα όσα έχει δημοσιεύσει ο χρήστης, π.χ. φωτογραφίες, δημοσιεύσεις ή άλλα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί στα συστήματα αντιγράφων ασφαλείας, μπορεί να χρειαστούν έως και 90 ημέρες.
  • Θα διαγραφεί επίσης οποιοδήποτε περιεχόμενο από άλλους χρήστες το οποίο εξαρτάται από το περιεχόμενο των διαγραμμένων χρηστών (π.χ. σχόλια στις δημοσιεύσεις των διαγραμμένων χρηστών).
  • Μέχρι να διαγραφούν αυτές οι πληροφορίες, οι άλλοι χρήστες του Workplace δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτές.
  • Κάποια από τα πράγματα που κάνουν οι χρήστες στο Workplace δεν αποθηκεύονται στους λογαριασμούς τους. Για παράδειγμα, κάποιος συνάδελφος μπορεί να έχει ακόμα μηνύματα από τον διαγραμμένο χρήστη, ακόμα και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού του.
Σημείωση: Μπορεί να χρειαστούν έως 24 ώρες για να ολοκληρωθεί η απενεργοποίηση του λογαριασμού ενός χρήστη.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;