Τώρα που έχω ολοκληρώσει τις ρυθμίσεις ενσωμάτωσης της υπηρεσίας αποθήκευσης στο cloud στο Workplace, τι θα πρέπει να βλέπω;

Οι ενσωματώσεις για υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud παρέχουν αρκετά πλεονεκτήματα:
  • Όταν κάποιος κοινοποιεί το σύνδεσμο προς ένα αρχείο ή φάκελο που έχει αποθηκευτεί σε μια υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud, οι χρήστες που έχουν δικαιώματα προβολής του αρχείου θα βλέπουν μια προεπισκόπηση ή/και τον τίτλο του αρχείου ή του εγγράφου. Το τι ακριβώς θα βλέπουν οι χρήστες εξαρτάται από τον τύπο του αρχείου, την υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud και τα δικαιώματα που έχουν παραχωρηθεί στον εκάστοτε χρήστη για την προβολή του αρχείου ή του εγγράφου.
  • Μπορεί επίσης να βλέπετε το λογότυπο της υπηρεσίας αποθήκευσης στο cloud στο εργαλείο σύνθεσης της ομάδας από υπολογιστές και κινητά. Αν πατήσετε το λογότυπο, θα ανοίξει ένα παράθυρο που σας επιτρέπει να μεταβείτε στα αρχεία και τους φακέλους που έχουν αποθηκευτεί στην υπηρεσία στο cloud. Μπορείτε επίσης να κάνετε αναζήτηση σε πολλές υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας το πλαίσιο αναζήτησης στο πάνω μέρος του παραθύρου. Όταν βρείτε το αρχείο που θέλετε να κοινοποιήσετε, θα προστεθεί ένας σύνδεσμος προς το συγκεκριμένο αρχείο στη δημοσίευσή σας στο εργαλείο σύνθεσης.
  • Μπορείτε να συνδέσετε ένα φάκελο από μια υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud με μια ομάδα στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;