Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την υποστήριξη στο Workplace;

Όλοι οι πελάτες στο Workplace έχουν πρόσβαση σε πόρους βοήθειας στο διαδίκτυο. Μάθετε παρακάτω τα είδη της πρόσθετης υποστήριξης που είναι διαθέσιμα για το πρόγραμμά σας στο Workplace.
Τι είδους πρόσθετη υποστήριξη είναι διαθέσιμη;
Οι χρήστες και οι διαχειριστές του Workplace έχουν πρόσβαση στο Κέντρο βοήθειας του Workplace, στην Κοινότητα βοήθειας του Workplace και στο Κέντρο ενημέρωσης πελατών.
Όπου απαιτείται πρόσθετη υποστήριξη, οι διαχειριστές μπορούν, επίσης, να επικοινωνήσουν απευθείας με την ομάδα υποστήριξης του Workplace μέσω μηνύματος ή συνομιλίας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα εισερχόμενα υποστήριξης και να υποβάλετε ένα νέο αίτημα:
  1. Ανοίξτε τον Πίνακα διαχείρισης από τη γραμμή πλοήγησης του Workplace.
  2. Πατήστε Επικοινωνία με την υποστήριξη.
  3. Πατήστε Κάντε μια ερώτηση, για να στείλετε ένα μήνυμα στην υποστήριξη του Workplace.
  4. Πατήστε Συνομιλήστε μαζί μας, για να λάβετε υποστήριξη μέσω άμεσων μηνυμάτων. Η υποστήριξη μέσω συνομιλίας διατίθεται σταδιακά και δεν μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν ακόμα όλοι οι πελάτες.
Μπορείτε, επίσης, να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την οθόνη πατώντας στη γραμμή πλοήγησης του Workplace και επιλέγοντας Επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Workplace.
Τα εισερχόμενα υποστήριξης σας επιτρέπουν να βλέπετε προηγούμενα αιτήματα υποστήριξης, να φιλτράρετε αιτήματα υποστήριξης βάσει της τρέχουσας κατάστασής τους και να βλέπετε αν υπάρχει κάποια διακοπή που μπορεί να επηρεάζει τη λειτουργικότητα του Workplace.
Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια;
Όλοι οι χρήστες του Workplace μπορούν να βρουν πρόσθετη υποστήριξη ως εξής:
  • Πηγαίνοντας στην Υποστήριξη για προγραμματιστές. Αυτό είναι το μέρος όπου μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την τεχνική διάσταση της ενσωμάτωσης της εταιρείας σας στο Workplace.
  • Πηγαίνοντας στο Κέντρο ενημέρωσης πελατών. Αυτός είναι ο κεντρικός κόμβος για όλες τις βέλτιστες πρακτικές και τους πόρους για το Workplace. Μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη έναρξη στο Workplace και να επιτύχετε γρήγορα αποτελέσματα στον οργανισμό σας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;