Ενημερώσεις

Προσαρμόστε τις Ενημερώσεις σας στο Workplace για να βλέπετε τις δημοσιεύσεις και τις ενημερώσεις που προτιμάτε.

Μπορείτε να σταματήσετε να ακολουθείτε ή να κρύψετε άτομα και ανακοινώσεις από τις Ενημερώσεις σας. Αν κρύψετε μια ανακοίνωση από τις Ενημερώσεις σας, θα είναι λιγότερο πιθανό να δείτε παρόμοιες ανακοινώσεις στις Ενημερώσεις σας στο μέλλον.
Για να κρύψετε μια ανακοίνωση [ή ένα άτομο]:
  1. Πατήστε πάνω δεξιά στη δημοσίευση.
  2. Επιλέξτε Απόκρυψη δημοσίευσης ή Απόκρυψη όλων από [όνομα].
Σημείωση: Αν δεν βλέπετε στις Ενημερώσεις σας δημοσιεύσεις που θα θέλατε να βλέπετε, μπορείτε να γίνετε μέλος σε περισσότερες ομάδες ή να ακολουθήσετε περισσότερα άτομα.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
If you no longer want to see updates from a specific coworker on your Workplace News Feed, you can choose to Mute or Snooze their posts.
Muting a coworker's posts will hide all posts by them from your News Feed until you choose to unmute them. Snoozing a coworker's posts will hide posts by them from your News Feed for the next 30 days.
To Mute or Snooze a coworker's posts:
  1. From your Workplace News Feed, click at the top of a post from the coworker you would like to stop seeing posts from.
  2. Click either Hide post or Snooze [name] for 30 days.
  3. The post will disappear from your News Feed. If you have made a mistake, press Undo
To once again start seeing posts from your coworker:
  1. From your Workplace homepage, search for your coworker using the search bar in the top left of the screen.
  2. Click on their name to view their profile.
  3. Click Undo, underneath the alert on their timeline about their current Mute or Snooze status.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Οι Ενημερώσεις μπορούν να περιλαμβάνουν ανακοινώσεις για ενημερώσεις κατάστασης, φωτογραφίες, βίντεο, συνδέσμους, σχόλια και αγαπημένα. Οι ανακοινώσεις που εμφανίζονται στις Ενημερώσεις σας καθορίζονται από διάφορους παράγοντες, όπως μεταξύ άλλων:
  • Τις δημοσιεύσεις στις ομάδες στις οποίες ανήκετε.
  • Τις δημοσιεύσεις χρονολογίου από άτομα που ακολουθείτε.
Αν δεν υπάρχει άλλο περιεχόμενο για να εμφανιστεί στις Ενημερώσεις σας, μπορεί επίσης να δείτε προτάσεις για ανοιχτές ομάδες στις οποίες μπορείτε να γίνετε μέλος, καθώς και δημοφιλείς δημοσιεύσεις από τις ομάδες αυτές.
Ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τις ανακοινώσεις που εμφανίζονται στις Ενημερώσεις σας είναι και η προηγούμενη δραστηριότητά σας στο Workplace. Για παράδειγμα, αν έχετε δηλώσει ότι σας αρέσουν ή έχετε σχολιάσει φωτογραφίες στο παρελθόν, ίσως είναι πιθανότερο να βλέπετε στις Ενημερώσεις σας φωτογραφίες.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Μερικές φορές, μια δημοσίευση που έχετε ήδη δει μπορεί να εμφανιστεί στην κορυφή των Ενημερώσεών σας σε περίπτωση που κάποιος συνάδελφός σας δηλώσει ότι του αρέσει ή τη σχολιάσει. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βλέπετε τις δημοσιεύσεις που είναι σημαντικές για εσάς και με τις οποίες αλληλεπιδρούν περισσότερο οι συνάδελφοί σας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Όταν ακολουθείτε ένα συνάδελφο, βλέπετε τις δημοσιεύσεις του στις Ενημερώσεις σας. Μπορείτε να ακολουθείτε συναδέλφους, μέλη άλλων ομάδων ή στελέχη της εταιρείας σας. Βλέπετε μόνο τις δημοσιεύσεις που είναι ορατές σε όλη την εταιρεία, καθώς και τις δημοσιεύσεις που έχουν αναρτηθεί σε ομάδες στις οποίες είστε μέλος.
Όταν σας ακολουθεί ένας συνάδελφος, εμφανίζονται στις Ενημερώσεις του οι δημοσιεύσεις σας που είναι ορατές σε όλη την εταιρεία. Αν δημοσιεύσετε κάτι σε μια κλειστή ή μυστική ομάδα, οι συνάδελφοί σας θα δουν τη δημοσίευση μόνο αν είναι μέλη της ομάδας όπου την αναρτήσατε.
Όταν σταματάτε να ακολουθείτε ένα συνάδελφο, βλέπετε λιγότερες δημοσιεύσεις από αυτόν στις Ενημερώσεις σας. Αν θέλετε να επανασυνδεθείτε μαζί του, απλώς ακολουθήστε τον ξανά.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις αυτόματης έναρξης των βίντεο στο Workplace.
Για να μην παίζουν αυτόματα τα βίντεο στον υπολογιστή σας:
  1. Πατήστε την εικόνα προφίλ σας κάτω αριστερά στο Workplace και έπειτα πατήστε Ρυθμίσεις.
  2. Πατήστε Βίντεο.
  3. Πατήστε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην επιλογή Αυτόματη έναρξη βίντεο και επιλέξτε Όχι.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αν θέλετε να εστιάσετε στο περιεχόμενο των Ενημερώσεών σας, μπορείτε να κρύψετε προσωρινά τις στήλες στα αριστερά και τα δεξιά του Workplace.
Η αριστερή στήλη περιέχει τις ομάδες που χρησιμοποιείτε πιο συχνά, τις πρόσφατες συνομιλίες και τις ειδοποιήσεις. Για να κρύψετε αυτήν τη στήλη:
  1. Πηγαίνετε στις Ενημερώσεις του Workplace, στις συνομιλίες ή σε μια ομάδα.
  2. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω στην αριστερή στήλη και πατήστε .
Η δεξιά στήλη μπορεί να περιέχει προσεχείς εκδηλώσεις, προτεινόμενες ομάδες και δημοφιλείς δημοσιεύσεις από τον οργανισμό σας. Όταν κοιτάτε μια ομάδα ή μια συνομιλία, η δεξιά στήλη αλλάζει για να εμφανίσει την πρόσφατη δραστηριότητα και τις περιγραφές της ομάδας. Για να κρύψετε αυτήν τη στήλη:
  1. Πηγαίνετε στις Ενημερώσεις του Workplace, στις συνομιλίες ή σε μια ομάδα.
  2. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω στη δεξιά στήλη και πατήστε .
Για να ανοίξετε ξανά οποιεσδήποτε από τις δύο στήλες, πατήστε ξανά το αντίστοιχο εικονίδιο.
Προεπιλεγμένη προβολή
Η τρέχουσα κάθε φορά κατάσταση της αριστερής και της δεξιάς στήλης διαρκεί όσο και η τρέχουσα κάθε φορά περίοδος σύνδεσής σας. Αν ανοίξετε το Workplace σε νέα καρτέλα, θα ανοίξουν ξανά και οι δύο στήλες.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;