Επαλήθευση τομέα

Η επαλήθευση του τομέα του email σας διασφαλίζει ότι μόνο το κατάλληλο άτομο μπορεί να γίνει αρχικός διαχειριστής συστήματος της κοινότητάς σας. Μας επιτρέπει επίσης να αναγνωρίζουμε ότι κάποιος ανήκει στον οργανισμό σας όταν δημιουργεί το λογαριασμό του στο Workplace. Μάθετε περισσότερα στο Κέντρο ενημέρωσης πελατών.

Διαχείριση τομέων
Επαληθεύουμε τον τομέα του email σας, προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι το άτομο στο οποίο παραχωρείται πρόσβαση σε επίπεδο διαχειριστή συστήματος είναι το σωστό άτομο. Οι διαχειριστές συστήματος έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται την κοινότητά σας.
Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επαλήθευση του τομέα του email σας, απευθυνθείτε στο τμήμα IT του οργανισμού σας, το οποίο θα μπορεί να πραγματοποιήσει την επαλήθευση για λογαριασμό σας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Μπορείτε να προσθέσετε και να επαληθεύσετε έναν τομέα email από τον Πίνακα διαχείρισης.
Για να προσθέσετε έναν τομέα email:
 1. Πατήστε Πίνακας διαχείρισης.
 2. Πατήστε Ρυθμίσεις.
 3. Επιλέξτε την καρτέλα Τομείς email.
 4. Κάτω από εκεί που λέει Προσθήκη σε λευκή λίστα ή επαλήθευση τομέα, συμπληρώστε το όνομα του τομέα και επιλέξτε Προσθήκη τομέα.
Σημείωση: Αν εμφανιστεί μήνυμα σφάλματος ότι ο τομέας έχει ήδη προστεθεί, αυτό σημαίνει είτε ότι ο τομέας χρησιμοποιείται ήδη από κάποια άλλη επιχείρηση είτε ότι προσπαθείτε να προσθέσετε έναν δημόσιο τομέα. Αν πιστεύετε ότι έχει γίνει λάθος και μπορείτε να αποδείξετε ότι ο τομέας σάς ανήκει, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης για βοήθεια.
Για να επαληθεύσετε έναν τομέα email, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1 από τις 3 μεθόδους που θα εμφανιστούν μόλις πατήσετε το κουμπί "Επαλήθευση" δίπλα στο όνομα του τομέα email.
Επαλήθευση μέσω email:
 1. Πατήστε Αποστολή email.
 2. Επιλέξτε τη διεύθυνση email στην οποία θέλετε να λάβετε το email επιβεβαίωσης.
 3. Επιλέξτε τη διεύθυνση email διαχειριστή στην οποία θα σταλεί ο κωδικός επαλήθευσης, π.χ. admin@ administrator@ postmaster@ webmaster@ hostmaster@.
 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο email.
Χρησιμοποιώντας την επιλογή "Ανέβασμα αρχείου HTML":
 1. Επιλέξτε Ανέβασμα αρχείου HTML.
 2. Επιλέξτε Ανέβασμα αρχείου HTML για να ανεβάσετε στον ιστότοπό σας ένα αρχείο HTML. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε πρόσβαση διαχειριστή στον ριζικό φάκελο του ιστότοπού σας. Με αυτόν τον τρόπο ο τομέας σας θα επαληθευτεί αμέσως.
Προσθέτοντας μια εγγραφή TXT DNS:
 1. Πατήστε Ενημέρωση εγγραφής DNS.
 2. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε στον πάροχο ονόματος τομέα. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει έως 72 ώρες.
Να θυμάστε ότι τα συγκεκριμένα βήματα για κάθε υπηρεσία μπορεί να διαφέρουν. Αν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του παρόχου που φιλοξενεί τον τομέα σας ή ανατρέξτε στο σχετικό υλικό τεκμηρίωσης.
Σημείωση: Αν έχετε πρόβλημα με οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του Workplace για περαιτέρω υποστήριξη. Αν δεν έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας ή στον πάροχο DNS, επικοινωνήστε με το τμήμα IT της εταιρείας σας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Για να επαληθεύσετε τον τομέα σας χρησιμοποιώντας το DNS TXT στο Workplace, ακολουθήστε αυτά τα βήματα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες από τον καταχωρητή του τομέα σας. Για κάθε καταχωρητή ισχύουν διαφορετικές οδηγίες σχετικά με την επαλήθευση τομέων μέσω της προσθήκης μιας εγγραφής DNS TXT. Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτές τις οδηγίες, απευθυνθείτε στο τμήμα υποστήριξης του καταχωρητή ή ανατρέξτε στο σχετικό κέντρο βοήθειας.
Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με ορισμένους δημοφιλείς καταχωρητές, καθώς και συνδέσμους προς τα αντίστοιχα κέντρα υποστήριξης και οδηγίες σχετικά με το πώς μπορείτε να επαληθεύσετε τον τομέα σας προσθέτοντας μια εγγραφή DNS TXT. Να θυμάστε ότι το Workplace δεν συνδέεται με τους παρακάτω ιστότοπους, συνεπώς δεν μπορούμε να σας δώσουμε εμείς τις σχετικές οδηγίες.
Οδηγός για την προσθήκη εγγραφής TXT DNS Κέντρο βοήθειας ή σελίδα επικοινωνίας
NameCheapΟδηγόςΥποστήριξη
BluehostΟδηγόςΕπικοινωνία
HostgatorΟδηγόςΥποστήριξη
GoDaddyΟδηγόςΕπικοινωνία
HoverΟδηγόςΕπικοινωνία
GandiΟδηγόςΕπικοινωνία
DreamHostΟδηγόςΥποστήριξη
Name.comΟδηγόςΓνωσιακή βάση
1 and 1ΟδηγόςΕπικοινωνία
Network SolutionsΟδηγόςΕπικοινωνία
101domainΟδηγόςΥποστήριξη
EnCircaΟδηγόςΕπικοινωνία
Register.comΔεν βρέθηκεΥποστήριξη
dynadotΟδηγόςΣυχνές ερωτήσεις
iPageΟδηγόςΥποστήριξη
internetbsΔεν βρέθηκεΕπικοινωνία
eNomΟδηγόςΚέντρο βοήθειας
webairΔεν βρέθηκεΕπικοινωνία
hosting24Δεν βρέθηκεΕπικοινωνία
EuroDNSΟδηγόςΥποστήριξη
NominetΔεν βρέθηκεΕπικοινωνία
123-RegΟδηγόςΥποστήριξη
Google DomainsΟδηγόςΥποστήριξη
InMotionHostΟδηγόςΥποστήριξη
LogicBoxesΟδηγόςΕπικοινωνία
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Μπορείτε να επαληθεύσετε τον τομέα σας μόνο αν έχετε συνδεθεί στο Workplace από τον υπολογιστή σας.
Για να επαληθεύσετε τον τομέα σας χρησιμοποιώντας ένα αρχείο HTML:
 1. Πατήστε Πίνακας διαχείρισης στην αριστερή πλευρά του Workplace.
 2. Πατήστε Ρυθμίσεις > Επαληθευμένοι τομείς email.
 3. Στην ενότητα Προσθήκη νέου τομέα, πληκτρολογήστε τον τομέα σας.
 4. Πατήστε Προσθήκη τομέα.
 5. Πατήστε Ανέβασμα αρχείου HTML και έπειτα κατεβάστε το αρχείο HTML. Στη συνέχεια, πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο HTML στον ριζικό κατάλογο του ιστότοπού σας.
 6. Πατήστε Επαλήθευση στον ιστότοπό σας μόλις ανέβει το αρχείο.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Για να βρείτε τον καταχωρητή domain της εταιρείας σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα από τον υπολογιστή σας:
 1. Συμπληρώστε τον τομέα σας σε μία από τις παρακάτω δωρεάν υπηρεσίες αναζήτησης WHOIS:
 2. Μόλις βρείτε τον τομέα σας, εντοπίστε τον καταχωρητή. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε CTRL + F σε υπολογιστή Windows ή Command + F σε υπολογιστή Apple. Αναζητήστε τη λέξη "Registrar" (Καταχωρητής) στην υπηρεσία WHOIS.
 3. Το όνομα του καταχωρητή θα εμφανίζεται κοντά στη λέξη "Registrar", εκτός κι αν ο τομέας έχει κατοχυρωθεί απόρρητα. Για το παρόν άρθρο του Κέντρου βοήθειας, ας υποθέσουμε ότι έχετε εντοπίσει τον καταχωρητή και ότι αυτός είναι η Network Solutions.
 4. Αφού έχετε εντοπίσει τον καταχωρητή, θα πρέπει να βρείτε τον οδηγό για την τροποποίηση της εγγραφής TXT. Για να βρείτε τον συγκεκριμένο οδηγό, κάντε αναζήτηση στο Google με τη φράση "Network Solutions txt record" (εγγραφή txt Network Solutions).
Λάβετε υπόψη ότι ο οδηγός δεν σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με το Workplace. Αν δεν είστε σίγουροι για τον οδηγό, προτείνουμε να ανατρέξετε στο κέντρο βοήθειας του καταχωρητή ή να επικοινωνήσετε με το αντίστοιχο τμήμα υποστήριξης.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Πρέπει να συνδεθείτε στο Workplace από υπολογιστή για να δείτε ποιους τομείς email έχει καταχωρίσει η εταιρεία σας.
Για να δείτε ποιους τομείς email έχει καταχωρίσει η εταιρεία σας:
 1. Πατήστε "Πίνακας διαχείρισης" στα αριστερά του Workplace
 2. Πατήστε Ρυθμίσεις και επιλέξτε Τομείς email
Σημείωση: Αν καταχωρίσετε έναν τομέα email, διασφαλίζετε ότι καμία άλλη κοινότητα δεν θα μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμούς που χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο τομέα email.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Οι διαχειριστές έχουν την επιλογή να ενεργοποιήσουν τη ρύθμιση αυτοπρόσκλησης. Έτσι, οποιοδήποτε άτομο με τομέα email που ανήκει σε αυτούς που έχετε επιλέξει θα μπορεί να γίνει μέλος στο δικό σας Workplace χωρίς να προσκληθεί.
Για να ενεργοποιήσετε την αυτοπρόσκληση:
 1. Στον Πίνακα διαχείρισης, πατήστε Ρυθμίσεις.
 2. Πατήστε το δίπλα στην επιλογή Συμμετοχή σε αυτό το λογαριασμό Workplace.
 3. Επιλέξτε Οποιοσδήποτε από τους επιτρεπόμενους ή τους επαληθευμένους τομείς και πατήστε Αποθήκευση.
 4. Πάλι στη σελίδα των ρυθμίσεων, πατήστε το δίπλα στην επιλογή Αιτήματα πρόσβασης.
 5. Επιλέξτε Αυτόματη έγκριση αιτημάτων πρόσβασης από αυτούς τους τομείς email και πατήστε Αποθήκευση.
Έτσι, τα άτομα με τομείς email που ανήκουν στους επιτρεπόμενους ή επαληθευμένους θα μπορούν να γίνονται αυτόματα μέλη στο δικό σας Workplace χωρίς να πρέπει να εγκρίνουν τα αιτήματα οι διαχειριστές.
Μάθετε περισσότερα για τη διαχείριση των τομέων email.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Προσθήκη τομέα σε λευκή λίστα
Allow listing grants Workplace admins without verified domains the ability for certain actions to be taken for Workplace that were previously restricted to only verified domains. However, it still doesn’t allow the full range of technical and administrative features that comes with verifying a domain, such as SSO.
If you're unable to or choose not to verify your domain, allow listing is an option that allows some control over Workplace creations. Allow listing still enables users to create new Workplaces under that email domain.
To allow list your domain:
 1. Log in as an admin whose domain needs to be allow listed.
 2. Click Admin Panel and go to Settings.
 3. Select the Email Domains tab.
 4. Clik Add to Allow list beside your domain name.
If you choose to allow list your domain, you can still verify it at any time.
Note: Admins can only add their domain to the allow list and not any other domains.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Admins can choose to either verify a domain, allow-list it or do nothing. If you’re unable to verify your domain, you have the option to allow-list. Allow-listing your domain allows other people with the same email domain to create separate Workplace accounts. If you choose to allow-list your domain, you can still verify it at any time.
A verified domain proves that you exclusively own that domain. Once your email domain is verified, users within your Workplace won’t be able to create new Workplaces using that domain.
Verified domains have the following features:
 • The ability to edit PII (personally identifiable information)
 • Send users notifications prior to profiles being claimed
 • SSO login
If your domain is verified, other allow-listed Workplaces won’t be shown as options for users to join.
Find out more about SSO.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;