Χρεώσεις

Το κόστος του Workplace εξαρτάται από τον αριθμό των τιμολογήσιμων χρηστών που είναι ενεργοί στην κοινότητά σας στο Workplace. Μάθετε περισσότερα για το ποιους ορίζουμε ως ενεργούς χρήστες, την πληρωμή του πρώτου λογαριασμού σας και την προστασία πληρωμών.

Τιμολογήσιμοι χρήστες
Τιμολογήσιμος χρήστης είναι κάθε χρήστης που διαθέτει ενεργό λογαριασμό στο Workplace για έναν ολόκληρο ημερολογιακό μήνα, από την 1η έως την τελευταία ημέρα του μήνα.
Οι λογαριασμοί που δημιουργούνται ή τερματίζονται εντός του ημερολογιακού μήνα δεν είναι τιμολογήσιμοι.
Σημείωση: Οι λογαριασμοί που δημιουργούνται μετά την 1η του μήνα δεν χρεώνονται μέχρι να είναι ενεργοί για έναν ολόκληρο ημερολογιακό μήνα.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Ενεργός χρήστης σε μηνιαία βάση είναι κάθε χρήστης που έχει κάνει οτιδήποτε από τα παρακάτω μέσα στις τελευταίες 30 ημέρες:
 • Επισκέφτηκε το Workplace μέσω του ιστότοπου ή από φορητή συσκευή
 • Συνδέθηκε
 • Έλεγξε τις ειδοποιήσεις του από το Workplace ή την εφαρμογή Workplace
 • Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Work Chat
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
On Workplace Advanced and Enterprise, you pay for the number of people who have been invited to claim their Workplace account (including those who have gone on to claim their accounts).
You can provision an unlimited number of people to Workplace. A user becomes a billable person only once they've been invited to sign up for their Workplace account.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Frontline employees are people whose primary role is to work directly with customers or the general public by providing services, support, or selling products. It also includes employees who are directly involved in the manufacturing and distribution of products.
To find out if an employee will qualify for a Workplace Frontline plan, ask yourself these questions:
Does the employee have an email address that isn't shared with others?
 • If they don't have their own email address then they will qualify for Workplace Frontline. If the employee does have their own email address, they will only qualify for Workplace Frontline if the following statements are true.
Is the employee deskless (or not using a device that is just for them) at least 50% of the time?
 • If so, this employee will qualify as a frontline worker.
Is the employee paid hourly?
 • If so, this employee will qualify as a frontline worker.
Other conditions
Finally, the employee must match one of these role descriptions:
 • Customer-facing worker (sales floor, receptionist, associate, etc) at any level including management.
 • Backstage worker (warehouse, courier, etc) at any level including management.
 • Utilities or public service worker (police officer, waste management officer, electrical line repair person, water department officer) at any level including management.
 • Medical care staff (nursing, doctor, facilities) at any level including management.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές στο Workplace Advanced
Για να εξαγάγετε μια λίστα με τους τιμολογήσιμους ενεργούς χρήστες σε μηνιαία βάση, θα πρέπει να συνδεθείτε από υπολογιστή.
 1. Πατήστε Πίνακας διαχείρισης πάνω αριστερά στο προφίλ σας.
 2. Πατήστε Πληρωμές και έπειτα πατήστε > στα δεξιά.
 3. Πατήστε Εξαγωγή χρηστών που τιμολογήθηκαν.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Όχι, δεν θα χρεωθείτε. Αν προσκαλέσετε κάποιον σε μια πολυεταιρική ομάδα και η εταιρεία του δεν χρησιμοποιεί ακόμα το Workplace, το άτομο αυτό θα αποκτήσει δωρεάν λογαριασμό Workplace Advanced 30 ημερών.
Ομοίως, αν το άτομο που θα προσκαλέσετε σε μια πολυεταιρική ομάδα εργάζεται σε εταιρεία που χρησιμοποιεί το Workplace Advanced, δεν θα χρεωθείτε.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Πληρωμές και τιμολόγια
Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές στο Workplace Advanced.
Οι πελάτες του Workplace απολαμβάνουν μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Όταν τελειώσει αυτή η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος, ξεκινάει ο κύκλος χρέωσης από την πρώτη ημέρα του επόμενου ημερολογιακού μήνα. Στο τέλος αυτού του μήνα, θα εκδοθεί ο λογαριασμός σας με βάση τον αριθμό των χρηστών που ήταν ενεργοί κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου μήνα. Οι ημέρες που μεσολαβούν μεταξύ της λήξης της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου και της πρώτης ημέρας του επόμενου μήνα δεν περιλαμβάνονται στο λογαριασμό.
Για παράδειγμα, αν η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος λήξει στις 18 Οκτωβρίου, δεν θα χρεωθείτε για το διάστημα από 19 έως 31 Οκτωβρίου. Ο κύκλος χρέωσης θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές στο Workplace Advanced. Για να δείτε τα αντίγραφα των λογαριασμών σας στο Workplace Advanced, πρέπει να ανοίξετε τον Πίνακα διαχείρισης από υπολογιστή.
Για να δείτε το αντίγραφο του λογαριασμού σας:
Πατήστε Πίνακας διαχείρισης πάνω δεξιά στο προφίλ σας στο Workplace και έπειτα επιλέξτε Πληρωμές.
Να θυμάστε ότι οι χρεώσεις είναι σε δολάρια ΗΠΑ. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τους σχετικούς φόρους. Για να βρείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, επισκεφτείτε τη διεύθυνση facebook.com/workplace/pricing.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές στο Workplace Advanced. Για να διαμορφώσετε τις χρεώσεις με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να ανοίξετε τον Πίνακα διαχείρισης από υπολογιστή.
Για να διαμορφώσετε τις χρεώσεις με πιστωτική κάρτα, πατήστε Πίνακας διαχείρισης πάνω αριστερά στο προφίλ σας στο Workplace, επιλέξτε Πληρωμές και προσθέστε τα σχετικά στοιχεία πληρωμής.
Μέθοδοι πληρωμής
Υποστηρίζουμε κάρτες Amex (εκτός της Βραζιλίας), Visa, Discover και Mastercard.
Να θυμάστε ότι οι χρεώσεις είναι σε δολάρια ΗΠΑ. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τους σχετικούς φόρους. Για να βρείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, επισκεφτείτε τη διεύθυνση facebook.com/workplace/pricing.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές στο Workplace Advanced.
Οι εταιρείες με μηνιαίες χρεώσεις άνω των 5.000 δολαρίων μπορούν να χρησιμοποιούν τιμολόγια, αντί για πιστωτικές κάρτες, για τις χρεώσεις τους. Ο υπεύθυνος του λογαριασμού σας στο Workplace θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τον λογαριασμό σας για την τιμολόγηση.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές στο Workplace Advanced.
Συνήθως, οι υπολογισμοί των χρεώσεων είναι μικρότεροι από το ποσό που βλέπετε στην ενότητα Αναφορές του Πίνακα διαχείρισης. Σε ό,τι αφορά τις χρεώσεις, ένας χρήστης θεωρείται ότι ήταν ενεργός κατά τη διάρκεια ενός μήνα εφόσον διέθετε λογαριασμό στο Workplace κατά την πρώτη ημέρα του εν λόγω μήνα και εφόσον συνδέθηκε σε αυτόν τον λογαριασμό για να επισκεφτεί την κοινότητα του Workplace ή να χρησιμοποιήσει τον Πίνακα διαχείρισης ή το Work Chat στη διάρκεια του εν λόγω μήνα. (Οι ειδοποιήσεις push που λαμβάνουν οι χρήστες στο κινητό τους ή μέσω email δεν λαμβάνονται υπόψη.)
Μάθετε περισσότερα για τον ορισμό του τιμολογήσιμου ενεργού χρήστη σε μηνιαία βάση.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές εταιρειών στο Workplace Premium.
Για να προσθέσετε έναν αριθμό εντολής αγοράς στα τιμολόγιά σας:
 1. Πάνω δεξιά στο Workplace, πατήστε Πίνακας.
 2. Πατήστε Στοιχεία επιχείρησης.
 3. Γράψτε τον αριθμό εντολής αγοράς στο σχετικό πεδίο.
Σημείωση: Αν η κοινότητά σας έχει ήδη διαμορφωθεί ώστε οι χρεώσεις να γίνονται με τιμολόγια, θα υπάρχει χώρος για να προσθέσετε τον αριθμό εντολής αγοράς όταν βλέπετε το τιμολόγιό σας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Workplace for Good
Το Facebook χρησιμοποιεί την TechSoup για να επαληθεύσει ότι ο εκάστοτε οργανισμός που υποβάλλει αίτηση για το Workplace for Good είναι μη κυβερνητική οργάνωση με έγκυρο μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
Για να λάβει ένας οργανισμός δωρεάν πρόσβαση στο Workplace Advanced, πρέπει να είναι εγγεγραμμένος με έναν από τους τοπικούς συνεργάτες της TechSoup και να πληροί όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Workplace for Good. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένοι τύποι οργανισμών δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Workplace for Good, όπως περιγράφεται εδώ.
Για να εγγραφείτε στο Workplace for Good:
 1. Πηγαίνετε στον ιστότοπο της TechSoup για να λάβετε ένα διακριτικό επαλήθευσης. Τα διακριτικά επαλήθευσης της TechSoup είναι μοναδικοί κωδικοί που διατίθενται για τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που έχουν επαληθευτεί από την TechSoup. Κάθε διακριτικό επαλήθευσης είναι μια συμβολοσειρά γραμμάτων και αριθμών που συνήθως τελειώνει με μέρος του ονόματος του αντίστοιχου οργανισμού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα: 123a4567@MyOrgName.
 2. Πηγαίνετε στο Workplace for Good στην ενότητα Πληρωμές στον πίνακα διαχείρισης του Workplace και πατήστε Προσθέστε το αναγνωριστικό TechSoup.
 3. Αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για το Workplace for Good, θα λάβετε μήνυμα ότι ο μη κερδοσκοπικός χαρακτήρας του οργανισμού σας επαληθεύτηκε επιτυχώς.
Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε τη σελίδα Workplace for Good για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.
Το Facebook καθορίζει κατά πόσο ο εκάστοτε οργανισμός πληροί τις προϋποθέσεις για το Workplace for Good κατά την απόλυτη κρίση του και διατηρεί το δικαίωμα να εγκρίνει ή να απορρίψει την αίτηση ή τη συμμετοχή ενός οργανισμού οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο. Το Facebook μπορεί να συμπληρώσει ή να τροποποιήσει τους κανόνες που αφορούν τα κριτήρια καταλληλότητας για το Workplace for Good οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Σε περίπτωση που ένας οργανισμός πάψει να πληροί τις προϋποθέσεις για το Workplace for Good, εξαιτίας αλλαγής στις πολιτικές του Facebook ή στον μην κερδοσκοπικό χαρακτήρα του οργανισμού, το Facebook θα δώσει στον οργανισμό σχετική προειδοποίηση τουλάχιστον τρεις μήνες νωρίτερα. Μετά την εν λόγω προειδοποίηση, θα ισχύουν για τον οργανισμό οι κανονικές χρεώσεις για την πρόσβαση και χρήση του Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το Workplace for Good προσφέρει σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς που πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις δωρεάν πρόσβαση στο Workplace Advanced. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το Workplace for Good.

Ποιος πληροί τις προϋποθέσεις;
Κατόπιν υποβολής αιτήματος, επαλήθευσης και γραπτής συναίνεσης, το Facebook μπορεί να προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο Workplace Advanced σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς με έγκυρο μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα όπως έχει επαληθευτεί από την TechSoup ή έναν από τους τοπικούς συνεργάτες της.
Οι παρακάτω οργανισμοί, ωστόσο, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για το Workplace for Good ανεξάρτητα από τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα τους:
 • Οργανισμοί που ασχολούνται με προγράμματα ασφάλισης υγείας ή ομαδικά προγράμματα ασφάλισης υγείας.
 • Σχολεία, πανεπιστήμια και άλλα ακαδημαϊκά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεων εκπαίδευσης και αθλητικών ενώσεων και των οργανισμών εκπαιδευτικών υπηρεσιών.
 • Κρατικοί φορείς, υπηρεσίες ή οργανισμοί
 • Οργανισμοί με νομοθετική ή πολιτική δραστηριότητα (συμπεριλαμβανομένων των ομάδων συμφερόντων).
 • Εκκλησίες και άλλες θρησκευτικές οργανώσεις.
 • Επαγγελματικά αθλητικά πρωταθλήματα.
 • Πιστωτικές ενώσεις και άλλοι οργανισμοί αλληλοβοήθειας.
Οι οργανισμοί που πληρούν τις προϋποθέσεις για το Workplace for Good μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμούς χρηστών μόνο για τους υπαλλήλους, τους αναδόχους και τους εθελοντές τους. Σε περίπτωση που κάποιος οργανισμός δημιουργήσει λογαριασμούς χρηστών για οποιονδήποτε άλλον, το Facebook διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει τον οργανισμό με τις κανονικές τιμές για τους εν λόγω λογαριασμούς.
Το Facebook καθορίζει κατά πόσο ο εκάστοτε οργανισμός πληροί τις προϋποθέσεις για το Workplace for Good κατά την απόλυτη κρίση του και διατηρεί το δικαίωμα να εγκρίνει ή να απορρίψει την αίτηση ή τη συμμετοχή ενός οργανισμού οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο. Το Facebook μπορεί να συμπληρώσει ή να τροποποιήσει τους κανόνες που αφορούν τα κριτήρια καταλληλότητας για το Workplace for Good οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση.
Σε περίπτωση που ένας οργανισμός πάψει να πληροί τις προϋποθέσεις για το Workplace for Good, εξαιτίας αλλαγής στις πολιτικές του Facebook ή στον μην κερδοσκοπικό χαρακτήρα του οργανισμού, το Facebook θα δώσει στον οργανισμό σχετική προειδοποίηση τουλάχιστον τρεις μήνες νωρίτερα. Μετά την εν λόγω προειδοποίηση, θα ισχύουν για τον οργανισμό οι κανονικές χρεώσεις για την πρόσβαση και χρήση του Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;