Πώς μπορώ να εξαγάγω μαζικά δεδομένα για άτομα ή ομάδες της κοινότητάς μου στο Workplace;

Για να εξαγάγετε δεδομένα για άτομα ή ομάδες της κοινότητάς σας στο Workplace:
  1. Πηγαίνετε στον Πίνακα διαχείρισης πάνω αριστερά στο προφίλ σας στο Workplace.
  2. Πατήστε Στατιστικά στοιχεία.
  3. Πηγαίνετε προς τα κάτω και πατήστε Εξαγωγή για την κατηγορία Άτομα ή Ομάδες. Το Workplace θα σας στείλει μέσω email ένα σύνδεσμο για να κατεβάσετε το αρχείο CSV.
Σημείωση: Εναλλακτικά, μπορείτε να εξαγάγετε τα δεδομένα από τον Πίνακα διαχείρισης πηγαίνοντας στην καρτέλα Άτομα, πατώντας στο πάνω μέρος της σελίδας και επιλέγοντας Εξαγωγή στοιχείων υπαλλήλων. Για τα δεδομένα που αφορούν ομάδες, πηγαίνετε στον Πίνακα διαχείρισης, πατήστε Ομάδες, έπειτα πατήστε και επιλέξτε Εξαγωγή πληροφοριών ομάδων.

Διαχείριση μαζικών εισαγωγών και εξαγωγών
Οι διαχειριστές μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση των μαζικών εργασιών σε πραγματικό χρόνο από τον πίνακα πληροφοριών της καρτέλας Εισαγωγές/Εξαγωγές στην ενότητα "Άτομα".
Για να δείτε τον πίνακα πληροφοριών:
  1. Πηγαίνετε στον Πίνακα διαχείρισης και επιλέξτε Άτομα.
  2. Επιλέξτε την καρτέλα Εισαγωγές/Εξαγωγές για να δείτε τα αρχεία μαζικών διαδικασιών που έχουν εισαχθεί ή εξαχθεί στο λογαριασμό σας στο Workplace.
  3. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την κατάσταση των μαζικών διαδικασιών και να δείτε τις μαζικές εργασίες που έχουν ζητηθεί τις τελευταίες 30 ημέρες.
Οι διαχειριστές μπορούν επίσης να κατεβάσουν τις μαζικές εργασίες για τις οποίες δημιουργείται ένα αρχείο όταν ολοκληρωθούν. Τα αρχεία είναι διαθέσιμα για λήψη για 4 ημέρες.

Εξαγωγή στοιχείων μελών ομάδας
Οι διαχειριστές μπορούν να εξαγάγουν τα μέλη συγκεκριμένων ομάδων στο Workplace από τον Πίνακα διαχείρισης.
Για να εξαγάγετε τα δεδομένα για τα μέλη μιας συγκεκριμένης ομάδας:
  1. Πηγαίνετε στον Πίνακα διαχείρισης και επιλέξτε Ομάδες.
  2. Βρείτε την ομάδα που θέλετε, πατήστε και επιλέξτε Εξαγωγή μελών.
  3. Θα λάβετε ένα email με τα στοιχεία των μελών της ομάδας.
Τα δεδομένα θα σταλούν με τη μορφή συνδέσμου στον διαχειριστή μέσω email. Θα είναι διαθέσιμα για 4 ημέρες από τον συγκεκριμένο χρήστη ή από οποιονδήποτε άλλο διαχειριστή εντός της ίδιας εταιρείας ο οποίος έχει το δικαίωμα διαχείρισης ομάδων.
Όλα τα δεδομένα συμμορφώνονται με τις συνήθεις πολιτικές απορρήτου. Στην περίπτωση που η εξαγωγή των δεδομένων αφορά πολυεταιρική ομάδα, οι διαχειριστές δεν θα μπορούν να δουν τις διευθύνσεις email ή τα τμήματα των χρηστών που εργάζονται σε άλλες εταιρείες.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;