Πώς ειδοποιούνται οι χρήστες για τις σημαντικές δημοσιεύσεις στο Workplace;

Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για χρήστες του Workplace Advanced και του Workplace Enterprise.
Όταν μια δημοσίευση επισημαίνεται ως σημαντική, οι χρήστες λαμβάνουν μια ειδοποίηση, ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων που έχουν ορίσει.
Επιπλέον, οι διαχειριστές μπορούν να επιλέξουν να στείλουν μια ειδοποίηση μέσω email. Σε αυτή την περίπτωση, η ειδοποίηση email θα παραδοθεί σε κάθε μέλος της ομάδας, ακόμα και αν κάποιος έχει επιλέξει να μην λαμβάνει ειδοποιήσεις μέσω email.
Αποστολή επιπλέον ειδοποιήσεων
Ο διαχειριστής ή ο συντονιστής περιεχομένου που επισήμανε αρχικά τη δημοσίευση ως σημαντική έχει τη δυνατότητα να στείλει περαιτέρω ειδοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή.
Για να στείλετε επιπλέον ειδοποιήσεις:
  1. Πηγαίνετε στην ομάδα στην οποία έγινε η σημαντική δημοσίευση.
  2. Πατήστε Ειδοποίηση κάτω από τη δημοσίευση.
  3. Επιλέξτε αν θέλετε να στείλετε την ειδοποίηση στα Άτομα που δεν έχουν δει τη δημοσίευσή σας ή στα Άτομα που δεν έχουν πατήσει το κουμπί στη δημοσίευσή σας.
  4. Επιλέξτε επίσης αν θέλετε να στείλετε στο επιλεγμένο κοινό μια ειδοποίηση μέσω email.
  5. Πατήστε Αποστολή.
Μόνο ο διαχειριστής, ο συντονιστής περιεχομένου ή ο χρήστης με προσαρμοσμένα δικαιώματα που επισήμανε αρχικά τη δημοσίευση ως σημαντική μπορούν να στείλουν πρόσθετες ειδοποιήσεις. Δεν είναι δυνατή η αποστολή πρόσθετων ειδοποιήσεων αμέσως μετά την αποστολή της αρχικής ειδοποίησης.
Δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά τον αριθμό των φορών που μπορείτε να στείλετε ειδοποιήσεις μετά από αυτό. Ωστόσο, η επιλογή ειδοποίησης δεν θα είναι πια διαθέσιμη από τη στιγμή που θα έχουν δει τη δημοσίευσή σας όλα τα μέλη της ομάδας.
Μπορείτε να δείτε την απόδοση των δημοσιεύσεων που επισημαίνετε ως σημαντικές στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;