Integration Permissions

Αυτό το περιεχόμενο της Βοήθειας δεν είναι διαθέσιμο στη γλώσσα σας. Επιλέξτε μια από τις γλώσσες που υποστηρίζουμε:

Sharing a file to Workplace using a cloud storage integration doesn't affect the permissions of that file. If a member of your Workplace community doesn't have permission to view a file, they won't see a preview or have access to that content.

Για να δείτε τις ενσωματώσεις που έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας, πηγαίνετε στην καρτέλα Ενσωματώσεις στον Πίνακα διαχείρισης. Εκεί, μπορείτε να δείτε τις ενσωματώσεις που έχετε ενεργοποιήσει για το λογαριασμό σας στο Workplace.
Σε αυτήν τη σελίδα, θα δείτε όλες τις ενσωματώσεις που έχουν ενεργοποιηθεί από τους διαχειριστές σας και έχουν πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες σας. Περιλαμβάνονται ενσωματώσεις τρίτων και προσαρμοσμένες ενσωματώσεις που έχουν εγκαταστήσει οι διαχειριστές του οργανισμού σας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις ενσωματώσεις και σε ποιες πληροφορίες έχουν πρόσβαση, επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για χρήστες του Workplace Essential και του Workplace Advanced.
Για να ελέγξετε σε ποια δικαιώματα έχουν πρόσβαση οι ενσωματώσεις που έχετε ενεργοποιήσει:
  1. Από τον Πίνακα διαχείρισης, πατήστε Ενσωματώσεις > Δικαιώματα και δεδομένα.
  2. Από εκεί, μπορείτε να δείτε όλες τις ενσωματώσεις που έχουν ενεργοποιηθεί στην κοινότητά σας. Αν πατήσετε τις μεμονωμένες ενσωματώσεις, μπορείτε να δείτε σε ποια δικαιώματα έχουν πρόσβαση. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα δικαιώματα.
Σημείωση: Για διακριτικά πρόσβασης προσαρμοσμένων ενσωματώσεων, τα δικαιώματα θα ανακαλούνται αν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μέσα στις τελευταίες 60 ημέρες και οι διαχειριστές της κοινότητας θα βλέπουν σχετική ειδοποίηση. Οι διαχειριστές θα δουν μια ειδοποίηση στον Πίνακα προσαρμοσμένων ενσωματώσεων μέσα στον Πίνακα διαχείρισης, σε περίπτωση που γίνει κάποια αλλαγή στα δικαιώματα προσαρμοσμένης ενσωμάτωσης στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αν πρόκειται για δημόσιο αρχείο, το οποίο μπορεί να δει ολόκληρος ο οργανισμός σας, οι συνάδελφοί σας που έχουν ενεργοποιήσει την ενσωμάτωση για την υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud στο λογαριασμό τους στο Workplace, θα βλέπουν μια εμπλουτισμένη προεπισκόπηση ή/και τον τίτλο του αρχείου. Αν το αρχείο δεν είναι δημόσιο, θα εμφανίζεται ένα μήνυμα που θα προτρέπει τους χρήστες να συνδέσουν το λογαριασμό τους προκειμένου να ελέγξουν αν έχουν τα απαραίτητα δικαιώματα για την προβολή του τίτλου ή/και της προεπισκόπησης μέσα από το Workplace.
Το Workplace εμφανίζει την προεπισκόπηση ή/και τον τίτλο ενός αρχείου μόνο στα άτομα που έχουν δικαίωμα να δουν το συγκεκριμένο αρχείο. Αν κάποιος συνάδελφός σας δεν έχει ενεργοποιήσει την ενσωμάτωση, θα έχει την επιλογή να την ενεργοποιήσει και να δει τη σχετική προεπισκόπηση.
Σημείωση: Η προεπισκόπηση αρχείων ενσωμάτωσης περιεχομένου δεν υποστηρίζεται στις πολυεταιρικές ομάδες. Τα αρχεία εξακολουθούν να εμφανίζονται, αλλά με τη μορφή συνδέσμων URL.
Να θυμάστε ότι αν κάποιο αρχείο είναι κωδικοποιημένο ή προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, δεν θα εμφανίζεται καμία προεπισκόπηση.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αν αλλάξετε τα δικαιώματα για ένα αρχείο μετατρέποντάς το από ιδιωτικό/προσβάσιμο για ορισμένους σε δημόσιο (δηλ. διαθέσιμο για όλους στην εταιρεία σας):
Όταν ένα αρχείο δεν είναι δημόσιο κατά την αρχική δημοσίευσή του, οι χρήστες βλέπουν μόνο το εικονίδιο που αντιστοιχεί στον τύπο του αρχείου, καθώς και ένα μήνυμα που τους ζητάει να επιβεβαιώσουν ότι έχουν δικαίωμα να δουν το αρχείο. Μόνο τα άτομα που έχουν αυτό το δικαίωμα μπορούν να δουν την προεπισκόπηση και να έχουν πρόσβαση στο αρχείο. Αν αλλάξετε τα δικαιώματα για το αρχείο και το μετατρέψετε σε δημόσιο, δεν θα αλλάξει τίποτα στην προεπισκόπησή του, αλλά θα έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό.
Αν αλλάξετε τα δικαιώματα για ένα αρχείο μετατρέποντάς το από δημόσιο (δηλ. διαθέσιμο για όλους στην εταιρεία σας) σε ιδιωτικό/προσβάσιμο για ορισμένους:
Όταν ένα αρχείο είναι δημόσιο κατά την αρχική δημοσίευσή του, όλοι οι υπάλληλοι της εταιρείας μπορούν να δουν την προεπισκόπηση ή/και τον τίτλο του. Αν αλλάξετε τα δικαιώματα για το αρχείο και το μετατρέψετε σε ιδιωτικό/προσβάσιμο για ορισμένους, οι εικόνες της προεπισκόπησης θα παραμείνουν οι ίδιες, καθώς η καταγραφή τους έγινε κατά την πρώτη δημοσίευση του αρχείου. Ωστόσο, μόνο τα άτομα που έχουν τα σχετικά δικαιώματα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο αρχείο πατώντας τον σχετικό σύνδεσμο. Μπορεί να ζητηθεί από τους χρήστες να συνδεθούν στο λογαριασμό τους στον πάροχο υπηρεσιών cloud.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;