Τι συμβαίνει με τις ομάδες κάποιου στο Workplace όταν ο λογαριασμός του απενεργοποιείται και ενεργοποιείται ξανά;

Η ιδιότητα του χρήστη ως μέλους παραμένει αποθηκευμένη στο σύστημα για 4 ημέρες μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού. Αν ο χρήστης ενεργοποιηθεί ξανά μέσα σε αυτό το διάστημα, παραμένει μέλος των ομάδων στις οποίες συμμετείχε πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός του. Αν είστε διαχειριστής, μπορείτε να δείτε για ποιους απενεργοποιημένους χρήστες παραμένει αποθηκευμένη η ιδιότητα μέλους σε ομάδες στο Workplace.
Αν ο λογαριασμός του χρήστη ενεργοποιηθεί ξανά, μόλις ο χρήστης συνδεθεί στο Workplace από τον υπολογιστή του, θα μπορεί να πατήσει την ενότητα Ομάδες στην αριστερή πλευρά της αρχικής σελίδας για να δει τις ανοιχτές, τις κλειστές και τις μυστικές ομάδες στις οποίες ανήκε. Εφόσον θέλει, θα μπορεί να γίνει και πάλι μέλος τους.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;