Πώς μπορούν να με βοηθήσουν οι ενσωματώσεις του Workplace να κάνω τη δουλειά μου;

Οι ενσωματώσεις του Workplace επεκτείνουν τις λειτουργίες του Workplace με διάφορους τρόπους:
  • Ορισμένες ενσωματώσεις επεκτείνουν το εργαλείο σύνθεσης του Workplace για υπολογιστές και κινητά, ώστε να είναι πιο εύκολη η κοινοποίηση περιεχομένου από άλλα εργαλεία και υπηρεσίες στους συναδέλφους σας.
  • Άλλες ενσωματώσεις επιτρέπουν στο Workplace να δημιουργεί μια ασφαλή προεπισκόπηση των ιδιωτικών συνδέσμων που κοινοποιούνται στο Workplace όπως, για παράδειγμα, από το εργαλείο διαχείρισης εργασιών της εταιρικής ομάδας σας, ή συνδέσμων προς αρχεία που έχετε ανεβάσει σε υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud.
  • Οι ενσωματώσεις που ενεργοποιούν bot στο Workplace Chat μπορούν να σας στέλνουν επείγουσες ειδοποιήσεις (π.χ. όταν σας περιμένει ένας επισκέπτης στην αίθουσα αναμονής) ή μπορούν να αυτοματοποιούν συνηθισμένες ροές εργασιών, όπως ο έλεγχος αποθέματος, ο προγραμματισμός αδειών, η υποβολή εξόδων και άλλα.
  • Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε την αυτόματη δημοσίευση περιεχομένου σε μια ομάδα από ποικίλους εκδότες στον τομέα των media ή να ρυθμίσετε μια προσαρμοσμένη ροή από οποιοδήποτε εργαλείο ή οποιαδήποτε υπηρεσία που υποστηρίζει RSS ή Atom.
Για να δείτε τις διαθέσιμες ενσωματώσεις για το Workplace, ανατρέξτε στον Κατάλογο ενσωματώσεων.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;