Διαμόρφωση δικτύου

Για να εξασφαλίσετε την αποτελεσματική χρήση του Workplace από όλους στον οργανισμό σας, ίσως χρειαστεί να διαμορφώσετε το δίκτυό σας ώστε να επιτρέψετε ορισμένους τομείς και εύρη διευθύνσεων IP. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαμόρφωση του δικτύου, ανατρέξτε στο Κέντρο ενημέρωσης πελατών.

Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για χρήστες του Workplace Essential και του Workplace Advanced.
Δεν μπορείτε να μπλοκάρετε την πρόσβαση στο Facebook, καθώς το Workplace βασίζεται στην ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιεί και το Facebook. Οι περιορισμοί τομέων που εμποδίζουν τη δικτυακή πρόσβαση στο Facebook επηρεάζουν και την πρόσβαση στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για χρήστες του Workplace Premium.
Για να λειτουργεί σωστά το Workplace, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν μπλοκάρεται η κίνηση από τα εταιρικά δίκτυά σας προς τους παρακάτω τομείς (συμπεριλαμβανομένων των δευτερευόντων τομέων) και τις παρακάτω θύρες:
Σημείωση: Οι τομείς που χρησιμοποιεί το Workplace ενδέχεται να αλλάξουν και, κατά συνέπεια, η λίστα αυτή δεν πρέπει να θεωρείται οριστική. Το επιλεκτικό μπλοκάρισμα συγκεκριμένων τομέων του Facebook δεν υποστηρίζεται επίσημα για το Workplace και, επομένως, οι τομείς αυτοί παρέχονται για λόγους αναφοράς και μόνο.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για χρήστες του Workplace Advanced.
Αν χρειάζεστε ακριβέστερο έλεγχο σε ό,τι αφορά την πρόσβαση στο Workplace από το εταιρικό δίκτυό σας, μπορείτε να προσθέσετε τα εύρη διευθύνσεων ΙΡ των διαδικτυακών διακομιστών του Facebook, οι οποίοι φιλοξενούν και παρέχουν το Workplace, στη λευκή λίστα σας.
Ο αριθμός αυτόνομου συστήματος (AS) του Facebook είναι AS32934. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον αριθμό για να ανακτήσετε μια ακριβή και ενημερωμένη λίστα με τις διευθύνσεις ΙΡ των διαδικτυακών διακομιστών του Facebook. Για παράδειγμα:
whois -h whois.radb.net — '-i origin AS32934' | grep ^route
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;