Συντονισμός περιεχομένου

Τα μέλη της κοινότητάς σας στο Workplace μπορούν να αναφέρουν περιεχόμενο απευθείας στους διαχειριστές συστήματος. Κάθε φορά που κάποιος αναφέρει κάτι, θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση στον υπολογιστή και μια ειδοποίηση push στο κινητό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαχείριση του περιεχομένου για το οποίο υποβάλλονται αναφορές στο Κέντρο ενημέρωσης πελατών.

Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές στο Workplace Essential και το Workplace Advanced.
Κάθε φορά που κάποιος αναφέρει κάτι στην ομάδα των διαχειριστών, θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση στον υπολογιστή και μια ειδοποίηση push στο κινητό. Αναφορά μπορεί να υποβληθεί για δημοσιεύσεις, σχόλια και συνομιλίες.
Για να διαχειριστείτε από υπολογιστή το περιεχόμενο που έχει αναφερθεί από τους χρήστες:
  1. Πατήστε Πίνακας διαχείρισης και επιλέξτε Περιεχόμενο που έχει αναφερθεί.
  2. Πατήστε Έλεγχος κάτω από το περιεχόμενο που έχει αναφερθεί και θέλετε να ελέγξετε.
    Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την αναφορά, πατήστε Αποστολή μηνύματος για να στείλετε απευθείας μήνυμα στο άτομο που ανέφερε το περιεχόμενο. Το περιεχόμενο για το οποίο υποβλήθηκε η αναφορά θα σταλεί ως συνημμένο στη συνομιλία.
  3. Αφού ελέγξετε το περιεχόμενο, μπορείτε να διαλέξετε μία από τις εξής επιλογές:
    • Να επιτραπεί - το περιεχόμενο θα παραμείνει στο Workplace χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια.
    • Απόκρυψη - η δημοσίευση θα κρυφτεί από όλους στην κοινότητα, εκτός από το άτομο που την ανάρτησε και τους διαχειριστές. Όσο το περιεχόμενο είναι κρυμμένο, οι χρήστες και ο δημιουργός του δεν θα γνωρίζουν ότι έχει υποβληθεί αναφορά για αυτό. Όταν λάβετε την απόφασή σας σχετικά με το περιεχόμενο, μπορείτε να το επαναφέρετε, ώστε να είναι και πάλι ορατό στην κοινότητα.
    • Διαγραφή - το περιεχόμενο θα διαγραφεί οριστικά. Αν το περιεχόμενο περιλαμβάνεται σε συνομιλία, δεν θα μπορείτε να το διαγράψετε.
Για να διαχειριστείτε από τις εφαρμογές για κινητά το περιεχόμενο που έχει αναφερθεί από τους χρήστες:
  1. Πατήστε , επιλέξτε Πίνακας διαχείρισης και πηγαίνετε στην ενότητα Αναφορές περιεχομένου.
  2. Πατήστε το περιεχόμενο που έχει αναφερθεί και θέλετε να ελέγξετε.
  3. Αφού ελέγξετε το περιεχόμενο, μπορείτε να διαλέξετε μία από τις εξής επιλογές:
    • Να επιτραπεί - το περιεχόμενο θα παραμείνει στο Workplace χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια.
    • Απόκρυψη - η δημοσίευση θα κρυφτεί από όλους στην κοινότητα, εκτός από το άτομο που την ανάρτησε και τους διαχειριστές. Όσο το περιεχόμενο είναι κρυμμένο, οι χρήστες και ο δημιουργός του δεν θα γνωρίζουν ότι έχει υποβληθεί αναφορά για αυτό. Όταν λάβετε την απόφασή σας σχετικά με το περιεχόμενο, μπορείτε να το επαναφέρετε, ώστε να είναι και πάλι ορατό στην κοινότητα.
    • Διαγραφή - το περιεχόμενο θα διαγραφεί οριστικά. Αν το περιεχόμενο περιλαμβάνεται σε συνομιλία, δεν θα μπορείτε να το διαγράψετε.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Έχουμε θέσει κάποια όρια, προκειμένου να αποτρέπουμε την κατάχρηση των λειτουργιών του ιστότοπου και να προστατεύουμε τους χρήστες από τα σπαμ και την παρενόχληση. Για παράδειγμα, αν κάποιος στέλνει πολλά μηνύματα σε άτομα με τα οποία δεν έχει συνδεθεί, θα προειδοποιείται ή θα του απαγορεύεται προσωρινά να στέλνει μηνύματα.
Επιπλέον, για παράδειγμα, δεν θα πρέπει να προσθέτετε πολύ συχνά με ετικέτες μεγάλο αριθμό ατόμων σε σημειώσεις, καθώς αυτό μπορεί να θεωρηθεί σπαμ.
Τέτοιου είδους όρια βασίζονται σε διάφορους παράγοντες, όπως η ταχύτητα και η ποσότητα, αλλά δεν μπορούμε να σας παρέχουμε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τα επιβαλλόμενα όρια συχνότητας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
To delete and report Work Teams, login to Workplace from your computer. You have to be a system admin on Workplace to delete a Work Team.
To delete a Work Team:
  1. From your News Feed, click See More below Home on the left panel.
  2. Click Directory, then click Work Teams.
  3. Use the search bar to find and click the name of the Work Team you want to delete.
  4. Click in the top right.
  5. Click Delete Team, then click Confirm.
Deleting a Work Team will remove all resources and associated groups

To report a Work Team:
  1. From your News Feed, click See More below Home on the left panel.
  2. Click Directory, then click Work Teams.
  3. Use the search bar to find and click the name of the Work Team you want to report.
  4. Click in the top right, then click Report Team.
  5. Click one of the options why you are reporting the team, then click Submit.
Reporting content sends a message to your company Workplace admin for further review. The person who created this content will not know you reported it.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Οι διαχειριστές δεν μπορούν να εμποδίσουν κάποιον να δημοσιεύει στο δικό του χρονολόγιο. Ωστόσο, μπορείτε να συντονίζετε δημοσιεύσεις σε ομάδες στις οποίες είστε διαχειριστής συστήματος ή συντονιστής περιεχομένου. Μάθετε περισσότερα για τους διάφορους ρόλους διαχειριστή στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;