Πώς μπορώ να αποθηκεύσω κάτι για να το δω αργότερα στο Workplace;

Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να προσθέσετε στους σελιδοδείκτες ορισμένα από τα πράγματα που βλέπετε στο Workplace, π.χ. συνδέσμους ή βίντεο που δημοσιεύουν οι συνάδελφοί σας, προσεχείς εκδηλώσεις, ομάδες και φωτογραφίες, ώστε να μπορείτε να τα δείτε αργότερα.
Για να αποθηκεύσετε κάτι που είδατε στο Workplace:
Από τις Ενημερώσεις, την ομάδα ή την εκδήλωσή σας:
  1. Πατήστε πάνω δεξιά στη δημοσίευση.
  2. Πατήστε Αποθήκευση δημοσίευσης ή Αποθήκευση βίντεο.
  3. Πατήστε Για αργότερα.
  4. Πατήστε Τέλος.
Για να αποθηκεύσετε ένα μήνυμα από μια συνομιλία, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από το μήνυμα και πατήστε Αποθήκευση στα δεξιά.
Σημείωση: Όταν αποθηκεύετε μια δημοσίευση, μπορείτε να επιλέξετε να την προσθέσετε σε μια νέα ή υπάρχουσα συλλογή. Οι συλλογές σάς επιτρέπουν να οργανώνετε τις αποθηκευμένες δημοσιεύσεις σας σε θέματα.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;