Αναζήτηση

Η λειτουργία αναζήτησης σάς επιτρέπει να βρίσκετε εύκολα άλλα άτομα στο Workplace. Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση στο Workplace.

Μπορείτε να αναζητήσετε τα εξής στο Workplace:
 • συναδέλφους, δημοσιεύσεις, ομάδες, σχόλια και εκδηλώσεις από τη γραμμή αναζήτησης στο πάνω μέρος κάθε σελίδας του Workplace
 • δημοσιεύσεις και θέματα σε μια ομάδα
 • σχόλια σε δημοσιεύσεις
 • έγγραφα του Workplace (εγγενή στο Workplace)
 • αρχεία (χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά στους τίτλους των αρχείων), είτε οπουδήποτε είτε σε ομάδες
Οτιδήποτε δημοσιεύετε χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Workplace μπορούν να το δουν και να το αναζητήσουν μόνο οι συνάδελφοί σας. Η δυνατότητα αναζήτησης ομάδων και εκδηλώσεων εξαρτάται από τις ρυθμίσεις απορρήτου τους.
Σημείωση: Δεν μπορεί να γίνει αναζήτηση για έγγραφα που έχουν κοινοποιηθεί σε ομάδες. Αν και τα έγγραφα του Workplace που είναι εγγενή στο Workplace ευρετηριάζονται και υποστηρίζουν τη δυνατότητα αναζήτησης, δεν ισχύει προς το παρόν το ίδιο για τα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων αρχείων, που ανεβαίνουν ή παρέχονται ως σύνδεσμοι μέσω κάποιας ενσωμάτωσης. Μάθετε πώς μπορείτε να αναζητήσετε άτομα βάσει δεξιότητας στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το αρχείο δραστηριοτήτων περιλαμβάνει μια λίστα με όλες τις αναζητήσεις σας στο Facebook. Κανείς άλλος δεν μπορεί να δει το αρχείο δραστηριοτήτων σας.
Για να διαγράψετε μια αναζήτηση:
 1. Πατήστε την εικόνα προφίλ σας κάτω αριστερά και έπειτα πατήστε Αρχείο δραστηριοτήτων.
 2. Πατήστε Φιλτράρισμα πάνω δεξιά.
 3. Πηγαίνετε προς τα κάτω, επιλέξτε Ιστορικό αναζήτησης και έπειτα πατήστε Αποθήκευση αλλαγών.
 4. Τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω στην καταχώριση που θέλετε να διαγράψετε και πατήστε .
 5. Πατήστε Διαγραφή.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Για να αναζητήσετε άτομα βάσει της ομάδας ή του τμήματος στο οποίο ανήκουν, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Workplace από υπολογιστή.
Για να αναζητήσετε άτομα στην εταιρεία σας βάσει της ομάδας ή του τμήματος στο οποίο ανήκουν:
 1. Πατήστε Οργανόγραμμα πάνω αριστερά στις Ενημερώσεις. Αν δεν μπορείτε να δείτε την επιλογή, θα πρέπει να πατήσετε Δείτε περισσότερα.
 2. Στη γραμμή αναζήτησης πάνω δεξιά στο Οργανόγραμμα, γράψτε τα ονόματα, τους τίτλους, τις τοποθεσίες ή/και τα τμήματα των ατόμων που θέλετε να αναζητήσετε και πατήστε το πλήκτρο Enter στο πληκτρολόγιό σας.
Μάθετε περισσότερα για το Οργανόγραμμα.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αν δεν μπορείτε να βρείτε τις δεξιότητες στο προφίλ σας, ο διαχειριστής συστήματος μπορεί να έχει απενεργοποιήσει τη λειτουργία.
Για να αναζητήσετε άτομα βάσει δεξιότητας στον υπολογιστή σας:
 1. Στις Ενημερώσεις, πατήστε Κατάλογος, επιλέξτε Άτομα και πατήστε τη γραμμή αναζήτησης στην κορυφή της σελίδας.
 2. Επιλέξτε Δεξιότητα από τις διαθέσιμες επιλογές και ξεκινήστε να πληκτρολογείτε τη δεξιότητα που αναζητάτε.
 3. Προσθέστε πολλές δεξιότητες σε ένα φίλτρο, αν θέλετε να δείτε όλα τα άτομα με τουλάχιστον μία από αυτές τις δεξιότητες.
  • Για να δείτε όλα τα άτομα με ένα συγκεκριμένο σετ δύο δεξιοτήτων, θα πρέπει να αναζητήσετε τη μία δεξιότητα με τη χρήση του φίλτρου Δεξιότητα και την άλλη δεξιότητα με τη χρήση του φίλτρου Οποιοδήποτε πεδίο.
Σημείωση: Μπορείτε επίσης να πατήσετε σε οποιαδήποτε δεξιότητα σε ένα προφίλ χρήστη για να δείτε όλα τα άτομα που έχουν την ίδια δεξιότητα. Μάθετε πώς μπορείτε να προσθέσετε δεξιότητες στο προφίλ σας στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;