Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα δωμάτιο στο Workplace;

Αυτή η δυνατότητα βρίσκεται σε φάση beta και δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν σε όλες τις κοινότητες του Workplace.
Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο στο Workplace. Ο πρώτος είναι μέσω της συνομιλίας - πατήστε το εικονίδιο βίντεο Νέο δωμάτιο πάνω από τη λίστα με τα νήματα των συνομιλιών σας. Ο δεύτερος είναι μέσα από τις ομάδες - πατήστε Δημιουργία δωματίου στην καρτέλα "Δωμάτια" μιας ομάδας στην οποία είστε μέλος ή διαχειριστής.
Πρόσκληση χρηστών σε δωμάτια στο Workplace
Οποιοσδήποτε μπορεί να συνδεθεί σε ένα δωμάτιο στο Workplace Rooms. Ως δημιουργός της κλήσης, μπορείτε είτε να περιορίσετε την πρόσβαση στο δωμάτιό σας ώστε να μπορούν να συνδεθούν μόνο άτομα από το Workplace της εταιρείας σας είτε να επιτρέψετε τη σύνδεση στο δωμάτιο σε οποιονδήποτε διαθέτει τον σχετικό σύνδεσμο. Ο διαχειριστής συστήματος μπορεί να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σύνδεσης σε ένα δωμάτιο για όλους τους χρήστες εκτός του Workplace της εταιρείας σας.

Αφού ξεκινήσει μια συνάντηση, ο δημιουργός της κλήσης μπορεί να κλειδώσει το δωμάτιο πατώντας το εικονίδιο λουκέτου πάνω δεξιά στο δωμάτιο. Έτσι, δεν θα μπορούν να συνδεθούν νέα άτομα. Ο δημιουργός της κλήσης μπορεί επίσης να αφαιρέσει συμμετέχοντες από το δωμάτιο.

Ο δημιουργός μιας κλήσης μπορεί επίσης να επαναδημιουργήσει το σύνδεσμο πρόσκλησης οποιαδήποτε στιγμή. Έτσι, θα απενεργοποιηθεί ο παλιός σύνδεσμος πρόσκλησης.
Σύνδεση σε δωμάτιο στο Workplace
Για να συνδεθούν σε ένα δωμάτιο, οι προσκεκλημένοι πρέπει να συμπληρώσουν το όνομά τους, να επιβεβαιώσουν ότι έχουν συμπληρώσει το απαιτούμενο όριο ηλικίας και να αποδεχτούν τους Όρους αποδεκτής χρήσης και την Πολιτική απορρήτου του Workplace.

Αν η κλήση δημιουργηθεί από τη συνομιλία, πρέπει να είναι παρών ο δημιουργός του δωματίου για να ξεκινήσει η κλήση. Αν η κλήση δημιουργηθεί από μια ομάδα, πρέπει να είναι παρόν οποιοδήποτε μέλος της ομάδας για να ξεκινήσει η κλήση. Σε περίπτωση που ο δημιουργός του δωματίου δεν συνδεθεί εντός τριών λεπτών από την έναρξη της κλήσης, ο σύνδεσμος πρόσκλησης λήγει αυτόματα.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;