Πώς μπορώ να τερματίσω ένα συμβάν στο Κέντρο ασφάλειας;

Για να τερματίσετε ένα συμβάν του Κέντρου ασφάλειας, πατήστε Κλείσιμο συμβάντος από την επάνω δεξιά γωνία της σελίδας του συμβάντος. Μπορείτε να ανοίξετε ξανά ένα συμβάν οποιαδήποτε στιγμή πατώντας Άνοιγμα του συμβάντος ξανά.
Ακόμη κι αν έχει τερματιστεί ένα συμβάν του Κέντρου ασφάλειας, οι υπάλληλοι εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν στις ειδοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή. Δεν μπορείτε να στείλετε νέα μηνύματα, εκτός αν το συμβάν ανοίξει ξανά.
Διαγραφή συμβάντος
Εφόσον έχετε κλείσει ένα συμβάν μπορείτε επίσης να το διαγράψετε πατώντας Διαγραφή συμβάντος. Μπορείτε να διαγράψετε μόνο συμβάντα που είναι ήδη κλειστά. Ο Υπεύθυνος ασφάλειας που διέγραψε το συμβάν και τυχόν άλλοι Υπεύθυνοι ασφάλειας στους οποίους είχε ανατεθεί το διαγραμμένο συμβάν θα λάβουν μια ειδοποίηση μέσω email που θα τους ενημερώνει ότι το συμβάν διαγράφηκε και θα τους δίνει μια σύνοψη των μετρήσεων του συμβάντος.
Σημείωση: Από τη στιγμή που θα διαγράψετε ένα συμβάν δεν θα μπορείτε να αναιρέσετε αυτήν την ενέργεια. Αν κάποιος παραλήπτης μηνύματος το οποίο στο μεταξύ έχει διαγραφεί προσπαθήσει να απαντήσει στο συγκεκριμένο μήνυμα, θα δει ένα μήνυμα σφάλματος που θα τον ενημερώνει ότι το περιεχόμενο δεν μπορεί να βρεθεί.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι