Επεξήγηση του προγράμματος Workplace Core

Υπάρχει το πρόγραμμα Workplace Core, το οποίο διαθέτει προαιρετικά Add-ons.
Θα χρεώνεστε μηνιαίως με βάση τον αριθμό των ατόμων που προσκαλούνται στο Workplace. Θα χρεωθείτε σε δολάρια ΗΠΑ (USD), εκτός αν πληρώνετε για το Workplace σε άλλο υποστηριζόμενο νόμισμα.
Επισκεφτείτε τη σελίδα τιμών του Workplace για να λάβετε μια δοκιμαστική έκδοση του Workplace διάρκειας 30 ημερών και να επιλέξετε το πρόγραμμά σας.

Επεξήγηση του Workplace Core

Το κόστος του Workplace Core ξεκινά από 4 δολάρια ανά χρήστη σε μηνιαία βάση.
Το Workplace Core περιλαμβάνει τις παρακάτω λειτουργίες για όλους τους χρήστες:
Infographic showing classic features for Workplace Core, including Communications, Engagement, Live Video, Ease of Use, Administration and Customer support
Tick symbolΕπικοινωνίες: Δημιουργήστε έναν απεριόριστο αριθμό Ομάδων Workplace, διαχειριστείτε κρίσιμα περιστατικά με το Κέντρο ασφάλειας, δημιουργήστε ένα intranet με τη Βιβλιοθήκη γνώσεων και πολλά ακόμα.
Tick symbolΑλληλεπίδραση: Παρέχετε διαφορετικούς τρόπους αλληλεπίδρασης για τους χρήστες. Στείλτε γρήγορες δημοσκοπήσεις σε δημοσιεύσεις και στο Workplace Chat, διεξαγάγετε έρευνες, επιτρέψτε τα σχόλια και τις αντιδράσεις σε δημοσιεύσεις και λάβετε μετρήσιμα στατιστικά που βασίζονται σε σύνθετες αναλύσεις.
Tick symbolLive βίντεο:Κάντε μεταδόσεις για όλους τους χρήστες του Workplace σας και συμπεριλάβετε λειτουργίες προσβασιμότητας, όπως αυτόματη προσθήκη υπότιτλων και έλεγχος της ταχύτητας αναπαραγωγής.
Tick symbolΕυκολία χρήσης: Συνδέστε όλους όσους χρειάζεστε στο Workplace. Μπορείτε να επιλέξετε ενσωμάτωση με τις πλατφόρμες Azure και Google και να προσθέτετε χρήστες χωρίς επαγγελματική διεύθυνση email στο Workplace σας.
Tick symbolΔιαχείριση: Διαχειριστείτε άτομα και περιεχόμενο, επαληθεύστε τη συμμόρφωση και ενεργοποιήστε τη δυνατότητα καθολικής σύνδεσης (SSO).
Tick symbolΥποστήριξη πελατών: Υποβάλετε αιτήματα υποστήριξης και λάβετε βοήθεια σε πραγματικό χρόνο από ειδικούς του Workplace μέσω τηλεφώνου ή από το Workplace Chat.

Προαιρετικά Add-ons

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το πρόγραμμά σας στο Workplace με μια επιπλέον χρέωση ύψους 2 δολαρίων ανά χρήστη τον μήνα.
Plus symbolΒελτιωμένη διαχείριση και υποστήριξη (2 δολάρια ανά χρήστη τον μήνα), όπως περισσότερες επιλογές σύνδεσης για το Workplace και απαντήσεις από την ομάδα υποστήριξης εντός 4 ωρών.
Plus symbolEnterprise Live (2 δολάρια ανά χρήστη τον μήνα), που σας επιτρέπει να μεταδίδετε εκδηλώσεις σε μεγαλύτερα κοινά, περιορίζοντας τον αντίκτυπο στο δίκτυό σας.

Τι είναι ο χρήστης με δυνατότητα χρέωσης;

Ο χρήστης με δυνατότητα χρέωσης είναι ένα άτομο που έχει προσκληθεί στο Workplace σας και έχει μεταβεί από την κατάσταση παροχής / αναμονής για πρόσκληση στην κατάσταση "Έχει προσκληθεί".
Image showing the difference between billable and non-billable users. As soon as users have been invited to your Workplace, they become a billable user.

Επιλογή του προγράμματός σας στο Workplace

Επισκεφτείτε τη σελίδα τιμών του Workplace για να διαμορφώσετε το πρόγραμμά σας.

Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;

Ναι
Όχι