Ποιοι είναι οι διάφοροι τύποι προγραμμάτων του Workplace;

Αυτή είναι μια επισκόπηση των δύο διαφορετικών προγραμμάτων Workplace. Για να δείτε ποιες δυνατότητες είναι διαθέσιμες στα προγράμματα Advanced και Enterprise, επισκεφτείτε τη σελίδα τιμών του Workplace.
Υπάρχουν δύο διαφορετικά προγράμματα Workplace. Χρεώνονται ανά μήνα με βάση τον αριθμό των ατόμων που είναι ενεργά στο Workplace.
Επισκεφτείτε τη σελίδα τιμών του Workplace για να δείτε μια πλήρη λίστα των δυνατοτήτων που περιλαμβάνονται σε κάθε πρόγραμμα.
Workplace Advanced
Το Workplace Advanced έχει σχεδιαστεί για να συνδέει ολόκληρους οργανισμούς στο Workplace. Περιέχει γνωστές δυνατότητες του Workplace, όπως είναι η Συνομιλία, το Live βίντεο και οι Ομάδες, καθώς και επιλογές ελέγχου για διαχειριστές. Το Workplace Advanced κοστίζει 4 δολάρια ΗΠΑ ανά χρήστη τον μήνα. Με το Workplace Advanced, οι εργαζόμενοι που αλληλεπιδρούν με τους πελάτες μπορούν να συνδέονται στο Workplace Frontline μέσω κινητού έναντι μηνιαίας συνδρομής 1,50 δολαρίων ΗΠΑ ανά χρήστη.
Workplace Enterprise
Το Workplace Enterprise απευθύνεται σε οργανισμούς που έχουν πιο περίπλοκη λειτουργία λόγω του μεγέθους ή του κλάδου τους και χρειάζονται υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του προγράμματος Advanced, καθώς και χρόνο απόκρισης αρχικής υποστήριξης 4 ωρών, προτεραιότητα υποστήριξης επίλυσης και πρώιμη πρόσβαση σε νέες δυνατότητες. Το Workplace Enterprise κοστίζει 8 δολάρια ΗΠΑ ανά χρήστη τον μήνα.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;