Ποιοι είναι οι διάφοροι τύποι προγραμμάτων του Workplace;

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
Δυνατότητες προϊόντοςΤο Workplace Essential προσφέρει δυνατότητες όπως οι Ενημερώσεις, οι ομάδες, η συνομιλία και τα live βίντεο. Επιπλέον, το Workplace Essential προσφέρει διαχειριστικές δυνατότητες, όπως έναν πίνακα διαχείρισης, τη δυνατότητα χρήσης ενσωματώσεων και τη δυνατότητα διαχείρισης ομάδων. Πέρα από δυνατότητες όπως οι Ενημερώσεις, οι ομάδες, η συνομιλία και τα live βίντεο, το Workplace Advanced προσφέρει διαχειριστικές δυνατότητες, όπως αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, έναν πίνακα διαχείρισης και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης με παρόχους ταυτότητας.Πέρα από τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο Workplace Advanced, το Workplace Enterprise προσφέρει αρχικό χρόνο απόκρισης 4 ωρών για θέματα υποστήριξης, πρόσβαση σε μια αποκλειστική ομάδα υποστήριξης, επίλυση προβλημάτων κατά προτεραιότητα και πρώιμη πρόσβαση σε νέες λειτουργίες.
Συντονισμός περιεχομένουΤο περιεχόμενο ελέγχεται από τους διαχειριστές της κοινότητάς σας.Το περιεχόμενο ελέγχεται από τους διαχειριστές της κοινότητάς σας.Το περιεχόμενο ελέγχεται από τους διαχειριστές της κοινότητάς σας.
Δημιουργία και διαγραφή λογαριασμώνΟι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν να δημιουργούν (provision) και να διαγράφουν λογαριασμούς απευθείας.Οι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν να δημιουργούν (provision) και να διαγράφουν λογαριασμούς απευθείας. Οι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν να δημιουργούν (provision) και να διαγράφουν λογαριασμούς απευθείας.
Κατοχή δεδομένωνΈνας διαχειριστής κοινότητας διαχειρίζεται την κοινότητα, ενώ τα δεδομένα ανήκουν στην εταιρεία και ελέγχονται από αυτήν. Ο διαχειριστής της κοινότητας μπορεί να τροποποιήσει, να διαγράψει ή να εξαγάγει τα δεδομένα σας οποιαδήποτε στιγμή. Ένας διαχειριστής κοινότητας διαχειρίζεται την κοινότητα, ενώ τα δεδομένα ανήκουν στην εταιρεία και ελέγχονται από αυτήν. Ο διαχειριστής της κοινότητας μπορεί να τροποποιήσει, να διαγράψει ή να εξαγάγει τα δεδομένα σας οποιαδήποτε στιγμή. Ένας διαχειριστής κοινότητας διαχειρίζεται την κοινότητα, ενώ τα δεδομένα ανήκουν στην εταιρεία και ελέγχονται από αυτήν. Ο διαχειριστής της κοινότητας μπορεί να τροποποιήσει, να διαγράψει ή να εξαγάγει τα δεδομένα σας οποιαδήποτε στιγμή.
Ορατότητα δημοσιεύσεωνΤο περιεχόμενο που δημοσιεύετε είναι ορατό σε εσάς, στα μέλη των ομάδων στις οποίες δημοσιεύετε ή σε άτομα εκτός των ομάδων στις οποίες δημοσιεύετε αν πρόκειται για ανοιχτές ομάδες. Επιπλέον, οι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν επίσης να δουν όλα τα δεδομένα που δημοσιεύετε, ακόμα και σε μυστικές ομάδες. Το περιεχόμενο που δημοσιεύετε είναι ορατό σε εσάς, στα μέλη των ομάδων στις οποίες δημοσιεύετε ή σε άτομα εκτός των ομάδων στις οποίες δημοσιεύετε αν πρόκειται για ανοιχτές ομάδες. Επιπλέον, οι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν επίσης να δουν όλα τα δεδομένα που δημοσιεύετε, ακόμα και σε μυστικές ομάδες. Το περιεχόμενο που δημοσιεύετε είναι ορατό σε εσάς, στα μέλη των ομάδων στις οποίες δημοσιεύετε ή σε άτομα εκτός των ομάδων στις οποίες δημοσιεύετε αν πρόκειται για ανοιχτές ομάδες. Επιπλέον, οι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν επίσης να δουν όλα τα δεδομένα που δημοσιεύετε, ακόμα και σε μυστικές ομάδες.
ΠληρωμήΤο Workplace Essential είναι μια δωρεάν υπηρεσία. Οι πελάτες του Workplace Advanced απολαμβάνουν μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Μετά το τέλος της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, το Workplace Advanced διατίθεται με χρέωση.Το Workplace Enterprise διατίθεται με χρέωση.
Αριθμός λογαριασμών που μπορούν να δημιουργηθούνΧωρίς όριο. Χωρίς όριο.Χωρίς όριο.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;