Υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για την υποστήριξη που έχετε στη διάθεσή σας ως πελάτης του Workplace. Δεν είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτημα υποστήριξης; Για περισσότερη βοήθεια, ανατρέξτε στους πόρους εκμάθησης και εκπαίδευσης που προσφέρουμε.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μόνο αν είστε διαχειριστής εταιρείας στο Workplace Premium.
Αν δεν είστε διαχειριστής στο Workplace Premium ή χρησιμοποιείτε το Workplace Standard:
Πατήστε πάνω δεξιά στη σελίδα σας. Από εκεί μπορείτε να κάνετε τα εξής:
 • Να κάνετε μια ερώτηση στην κοινότητα. Η Κοινότητα βοήθειας του Workplace είναι ένα σημείο όπου μπορείτε να συνδέεστε με άλλους χρήστες του Workplace τόσο από άλλες εταιρείες όσο και από τη δική σας για να βρίσκετε και να κοινοποιείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το Workplace. Στις συζητήσεις συμμετέχουν και μέλη από τη δική μας ομάδα.
 • Να μας πείτε τη γνώμη σας. Εξετάζουμε πολλές από τις ιδέες που μας στέλνουν οι χρήστες και τις χρησιμοποιούμε για να προσφέρουμε σε όλους μια καλύτερη εμπειρία στο Workplace.
Αν είστε διαχειριστής εταιρείας στο Workplace Premium:
Πατήστε πάνω δεξιά στη σελίδα σας. Από εκεί μπορείτε να κάνετε τα εξής:
 • Να επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης του Workplace. Η ομάδα μας θα σας απαντήσει εντός 48 ωρών, αν και συνήθως επιδιώκουμε να απαντάμε εντός μίας εργάσιμης ημέρας.
 • Να δείτε τα Εισερχόμενα υποστήριξης. Εκεί μπορείτε να βρείτε την αλληλογραφία σας με το τμήμα υποστήριξης του Workplace. Μπορείτε να απαντήσετε σε μηνύματα είτε μέσω των Εισερχόμενων υποστήριξης είτε μέσω του εταιρικού σας email.
 • Να κάνετε μια ερώτηση στην κοινότητα. Η Κοινότητα βοήθειας του Workplace είναι ένα σημείο όπου μπορείτε να συνδέεστε με άλλους χρήστες του Workplace τόσο από άλλες εταιρείες όσο και από τη δική σας για να βρίσκετε και να κοινοποιείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το Workplace. Στις συζητήσεις συμμετέχουν και μέλη από τη δική μας ομάδα.
 • Να μας πείτε τη γνώμη σας. Εξετάζουμε πολλές από τις ιδέες που μας στέλνουν οι χρήστες και τις χρησιμοποιούμε για να προσφέρουμε σε όλους μια καλύτερη εμπειρία στο Workplace. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα που απαιτεί άμεση βοήθεια, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Workplace.
Αν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε επίσης να κάνετε τα εξής:
 • Να επισκεφθείτε την Υποστήριξη προγραμματιστών. Στην Υποστήριξη προγραμματιστών μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την τεχνική διάσταση της ενσωμάτωσης της εταιρείας σας στο Workplace.
 • Να επισκεφτείτε το Κέντρο τεκμηρίωσης. Το Κέντρο τεκμηρίωσης είναι ο βασικός κόμβος στον οποίο μπορείτε να βρείτε όλες τις βέλτιστες πρακτικές και τους πόρους που θα χρειαστείτε προκειμένου να εξασφαλίσετε την πετυχημένη υιοθέτηση του Workplace στην εταιρεία σας και τη γρήγορη επίτευξη αποτελεσμάτων.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για χρήστες του Workplace Advanced. Η πρόσβαση στην Απευθείας υποστήριξη είναι δυνατή μόνο από υπολογιστή.
Η χρήση της Απευθείας υποστήριξης προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα:
 • Οι διαχειριστές βλέπουν όλα τα αιτήματα υποστήριξης που έχουν δημιουργηθεί από διαχειριστές της εταιρείας.
 • Η Απευθείας υποστήριξη παρέχεται μέσα από το προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές δεν χρειάζεται να βγουν εκτός Workplace για να βρουν βοήθεια.
 • Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν την κατάσταση των αιτημάτων που έχουν υποβάλει, ώστε να παρακολουθούν την πρόοδό τους.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Τα επίπεδα προτεραιότητας παρέχουν στην ομάδα υποστήριξης του Workplace πληροφορίες σχετικά με τον επείγοντα χαρακτήρα του προβλήματος ή της ερώτησής σας και τον αντίκτυπο που έχει για την επιχείρησή σας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις οδηγίες για κάθε επίπεδο προτεραιότητας.
Υψηλή προτεραιότητα: Σοβαρός αντίκτυπος για την επιχείρηση
Σοβαρός αντίκτυπος για την επιχείρησή σας. Εξαιτίας του προβλήματος, οι χρήστες δεν μπορούν να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Απαιτείται άμεση δράση. Δεν υπάρχουν πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Παραδείγματα:
 • Κανείς χρήστης δεν μπορεί να συνδεθεί για να χρησιμοποιήσει το Workplace.
 • Κάποιο βασικό στοιχείο του Workplace δεν λειτουργεί για όλους τους χρήστες, π.χ. η δυνατότητα δημιουργίας ομάδων.
 • Κάποιο από τα βασικά στελέχη της εταιρείας, όπως ο διευθύνων σύμβουλος, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μια βασική λειτουργία του Workplace, π.χ. δεν μπορεί να κάνει live μετάδοση.
Μεσαία προτεραιότητα: Μέτριος αντίκτυπος για την επιχείρηση
Μέτριος αντίκτυπος για την επιχείρησή σας. Εξαιτίας του προβλήματος, κάποιοι χρήστες δεν μπορούν να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Υπάρχει διαθέσιμη εναλλακτική λύση. Κάποια μη βασική λειτουργία του Workplace δεν λειτουργεί για τους χρήστες.
Παραδείγματα:
 • Ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν live μετάδοση.
 • Κάποιο μη βασικό στοιχείο του Workplace δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε - οι χρήστες Mac δεν μπορούν να κατεβάσουν ένα βίντεο.
Χαμηλή προτεραιότητα: Χαμηλός αντίκτυπος για την επιχείρηση.
Χαμηλός αντίκτυπος για την επιχείρησή σας. Το πρόβλημα είναι προσωρινό. Υπάρχει διαθέσιμη εναλλακτική λύση. Το πρόβλημα επηρεάζει λιγότερο από το 5% των συνολικών χρηστών και δεν αφορά κάποιο βασικό στοιχείο του Workplace.
Παραδείγματα:
 • Ένας χρήστης δεν μπορεί κατά διαστήματα να δει το νήμα της συνομιλίας για μια ομάδα.
 • Κάποιοι χρήστες δεν μπορούν να κατεβάσουν ένα βίντεο από κινητό Android, αλλά μπορούν να το κατεβάσουν από υπολογιστή ή συσκευή iOS.
 • Σχετικά χαμηλής σοβαρότητας θέματα με τη χρήση του API/την υποστήριξη για προγραμματιστές.
Σημείωση: Η επιλογή επιπέδου προτεραιότητας αποσκοπεί κατά κύριο λόγο στην ενημέρωση της ομάδας υποστήριξης του Workplace σχετικά με τον επείγοντα χαρακτήρα του προβλήματος που αντιμετωπίζετε ή τον αντίκτυπο που έχει για την επιχείρησή σας. Η χρήση των επιπέδων προτεραιότητας δεν συνεπάγεται την ταχύτερη ή μη επίλυση του εκάστοτε προβλήματος, αλλά μας βοηθά να εστιάσουμε καλύτερα την προσοχή μας στα πιο επείγοντα προβλήματα με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Περαιτέρω υποστήριξη
Το Κέντρο ενημέρωσης για πελάτες είναι ο βασικός κόμβος στον οποίο μπορείτε να βρείτε όλες τις βέλτιστες πρακτικές και τους πόρους που θα χρειαστείτε προκειμένου να εξασφαλίσετε την πετυχημένη υιοθέτηση του Workplace στην εταιρεία σας και τη γρήγορη επίτευξη αποτελεσμάτων.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
The Status page is publicly available at workplace.com/status. You can also find a link to the page at the footer of the Workplace website.
An entry is added to the Status page when an issue is identified, when there are any changes to the status of the issue and when the issue is resolved.
Subscribe to updates
You can add the Workplace Status publisher integration to a Workplace group. When an issue appears or gets resolved on the Workplace Status page, the integration will post in the group and members will get push and email notifications.
To add the integration:
 1. On the group you admin, click More and select Integrations.
 2. Click Workplace Status.
 3. Select Add.
You can also use your favorite RSS Reader to subscribe to the Workplace Status RSS Feed.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αναφορά προβλήματος
If you believe you're experiencing an issue with Workplace, you can check workplace.com/status to see if the issue is affecting other customers. We only list issues affecting users' ability to use core Workplace features on the Workplace Status Page. These features are noted at the top of the Status Page.
If you're an admin on Workplace Advanced experiencing an issue with one of these features, but can't see it listed on the Status Page, you can submit a ticket to our Support Team.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;