Υποστήριξη

Μάθετε περισσότερα για την υποστήριξη που έχετε στη διάθεσή σας ως πελάτης του Workplace. Δεν είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτημα υποστήριξης; Για περισσότερη βοήθεια, ανατρέξτε στους πόρους εκμάθησης και εκπαίδευσης που προσφέρουμε.

Όλοι οι πελάτες στο Workplace έχουν πρόσβαση σε πόρους βοήθειας στο διαδίκτυο. Μάθετε παρακάτω τα είδη της πρόσθετης υποστήριξης που είναι διαθέσιμα για το πρόγραμμά σας στο Workplace.
Τι είδους πρόσθετη υποστήριξη είναι διαθέσιμη;
Οι χρήστες και οι διαχειριστές του Workplace έχουν πρόσβαση στο Κέντρο βοήθειας του Workplace, στην Κοινότητα βοήθειας του Workplace και στο Κέντρο ενημέρωσης πελατών.
Όπου απαιτείται πρόσθετη υποστήριξη, οι διαχειριστές μπορούν, επίσης, να επικοινωνήσουν απευθείας με την ομάδα υποστήριξης του Workplace μέσω μηνύματος ή συνομιλίας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα εισερχόμενα υποστήριξης και να υποβάλετε ένα νέο αίτημα:
 1. Ανοίξτε τον Πίνακα διαχείρισης από τη γραμμή πλοήγησης του Workplace.
 2. Πατήστε Επικοινωνία με την υποστήριξη.
 3. Πατήστε Κάντε μια ερώτηση, για να στείλετε ένα μήνυμα στην υποστήριξη του Workplace.
 4. Πατήστε Συνομιλήστε μαζί μας, για να λάβετε υποστήριξη μέσω άμεσων μηνυμάτων. Η υποστήριξη μέσω συνομιλίας διατίθεται σταδιακά και δεν μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν ακόμα όλοι οι πελάτες.
Μπορείτε, επίσης, να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την οθόνη πατώντας στη γραμμή πλοήγησης του Workplace και επιλέγοντας Επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Workplace.
Τα εισερχόμενα υποστήριξης σας επιτρέπουν να βλέπετε προηγούμενα αιτήματα υποστήριξης, να φιλτράρετε αιτήματα υποστήριξης βάσει της τρέχουσας κατάστασής τους και να βλέπετε αν υπάρχει κάποια διακοπή που μπορεί να επηρεάζει τη λειτουργικότητα του Workplace.
Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια;
Όλοι οι χρήστες του Workplace μπορούν να βρουν πρόσθετη υποστήριξη ως εξής:
 • Πηγαίνοντας στην Υποστήριξη για προγραμματιστές. Αυτό είναι το μέρος όπου μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την τεχνική διάσταση της ενσωμάτωσης της εταιρείας σας στο Workplace.
 • Πηγαίνοντας στο Κέντρο ενημέρωσης πελατών. Αυτός είναι ο κεντρικός κόμβος για όλες τις βέλτιστες πρακτικές και τους πόρους για το Workplace. Μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη έναρξη στο Workplace και να επιτύχετε γρήγορα αποτελέσματα στον οργανισμό σας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Η χρήση της Απευθείας υποστήριξης προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα:
 • Οι διαχειριστές βλέπουν όλα τα αιτήματα υποστήριξης που έχουν δημιουργηθεί από διαχειριστές της εταιρείας.
 • Η Απευθείας υποστήριξη παρέχεται μέσα από το προϊόν. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές δεν χρειάζεται να βγουν εκτός Workplace για να βρουν βοήθεια.
 • Οι διαχειριστές έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν την κατάσταση των αιτημάτων που έχουν υποβάλει, ώστε να παρακολουθούν την πρόοδό τους.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Τα επίπεδα προτεραιότητας παρέχουν στην ομάδα υποστήριξης του Workplace πληροφορίες σχετικά με τον επείγοντα χαρακτήρα του προβλήματος ή της ερώτησής σας και τον αντίκτυπο που έχει για την επιχείρησή σας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις οδηγίες για κάθε επίπεδο προτεραιότητας.
Υψηλή προτεραιότητα: Σοβαρός αντίκτυπος για την επιχείρηση
Σοβαρός αντίκτυπος για την επιχείρησή σας. Εξαιτίας του προβλήματος, οι χρήστες δεν μπορούν να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Απαιτείται άμεση δράση. Δεν υπάρχουν πιθανές εναλλακτικές λύσεις.
Παραδείγματα:
 • Κανείς χρήστης δεν μπορεί να συνδεθεί για να χρησιμοποιήσει το Workplace.
 • Κάποιο βασικό στοιχείο του Workplace δεν λειτουργεί για όλους τους χρήστες, π.χ. η δυνατότητα δημιουργίας ομάδων.
 • Κάποιο από τα βασικά στελέχη της εταιρείας, όπως ο διευθύνων σύμβουλος, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μια βασική λειτουργία του Workplace, π.χ. δεν μπορεί να κάνει live μετάδοση.
Μεσαία προτεραιότητα: Μέτριος αντίκτυπος για την επιχείρηση
Μέτριος αντίκτυπος για την επιχείρησή σας. Εξαιτίας του προβλήματος, κάποιοι χρήστες δεν μπορούν να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους καθήκοντα. Υπάρχει διαθέσιμη εναλλακτική λύση. Κάποια μη βασική λειτουργία του Workplace δεν λειτουργεί για τους χρήστες.
Παραδείγματα:
 • Ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν live μετάδοση.
 • Κάποιο μη βασικό στοιχείο του Workplace δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε - οι χρήστες Mac δεν μπορούν να κατεβάσουν ένα βίντεο.
Χαμηλή προτεραιότητα: Χαμηλός αντίκτυπος για την επιχείρηση.
Χαμηλός αντίκτυπος για την επιχείρησή σας. Το πρόβλημα είναι προσωρινό. Υπάρχει διαθέσιμη εναλλακτική λύση. Το πρόβλημα επηρεάζει λιγότερο από το 5% των συνολικών χρηστών και δεν αφορά κάποιο βασικό στοιχείο του Workplace.
Παραδείγματα:
 • Ένας χρήστης δεν μπορεί κατά διαστήματα να δει το νήμα της συνομιλίας για μια ομάδα.
 • Κάποιοι χρήστες δεν μπορούν να κατεβάσουν ένα βίντεο από κινητό Android, αλλά μπορούν να το κατεβάσουν από υπολογιστή ή συσκευή iOS.
 • Σχετικά χαμηλής σοβαρότητας θέματα με τη χρήση του API/την υποστήριξη για προγραμματιστές.
Σημείωση: Η επιλογή επιπέδου προτεραιότητας αποσκοπεί κατά κύριο λόγο στην ενημέρωση της ομάδας υποστήριξης του Workplace σχετικά με τον επείγοντα χαρακτήρα του προβλήματος που αντιμετωπίζετε ή τον αντίκτυπο που έχει για την επιχείρησή σας. Η χρήση των επιπέδων προτεραιότητας δεν συνεπάγεται την ταχύτερη ή μη επίλυση του εκάστοτε προβλήματος, αλλά μας βοηθά να εστιάσουμε καλύτερα την προσοχή μας στα πιο επείγοντα προβλήματα με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Περαιτέρω υποστήριξη
Το Κέντρο ενημέρωσης για πελάτες είναι ο βασικός κόμβος στον οποίο μπορείτε να βρείτε όλες τις βέλτιστες πρακτικές και τους πόρους που θα χρειαστείτε προκειμένου να εξασφαλίσετε την πετυχημένη υιοθέτηση του Workplace στην εταιρεία σας και τη γρήγορη επίτευξη αποτελεσμάτων.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
The Status page is publicly available at workplace.com/status. You can also find a link to the page at the footer of the Workplace website.
An entry is added to the Status page when an issue is identified, when there are any changes to the status of the issue and when the issue is resolved.
Subscribe to updates
You can add the Workplace Status publisher integration to a Workplace group. When an issue appears or gets resolved on the Workplace Status page, the integration will post in the group and members will get push and email notifications.
To add the integration:
 1. On the group you admin, click More and select Integrations.
 2. Click Workplace Status.
 3. Select Add.
You can also use your favorite RSS Reader to subscribe to the Workplace Status RSS Feed.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αναφορά προβλήματος
Αν πιστεύετε ότι αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το workplace, μπορείτε να πάτε στη διεύθυνση workplace.com/status, για να δείτε αν το συγκεκριμένο πρόβλημα επηρεάζει και άλλους πελάτες. Στη Σελίδα κατάστασης του Workplace παραθέτουμε μόνο ζητήματα που επηρεάζουν τη δυνατότητα των χρηστών να χρησιμοποιήσουν βασικές λειτουργίες του Workplace. Αυτές οι λειτουργίες επισημαίνονται στο πάνω μέρος της Σελίδας κατάστασης.
Αν είστε διαχειριστής στο Workplace και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποια από αυτές τις λειτουργίες, αλλά δεν τη βλέπετε στη λίστα της Σελίδας κατάστασης, μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης στην Ομάδα υποστήριξης.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;