Προγράμματα

Το Workplace είναι διαθέσιμο στα προγράμματα Essential, Advanced και Enterprise. Μάθετε πώς μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για τον οργανισμό σας.

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
Δυνατότητες προϊόντοςΤο Workplace Essential προσφέρει δυνατότητες όπως οι Ενημερώσεις, οι ομάδες, η συνομιλία και τα live βίντεο. Επιπλέον, το Workplace Essential προσφέρει διαχειριστικές δυνατότητες, όπως έναν πίνακα διαχείρισης, τη δυνατότητα χρήσης ενσωματώσεων και τη δυνατότητα διαχείρισης ομάδων. Πέρα από δυνατότητες όπως οι Ενημερώσεις, οι ομάδες, η συνομιλία και τα live βίντεο, το Workplace Advanced προσφέρει διαχειριστικές δυνατότητες, όπως αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, έναν πίνακα διαχείρισης και τη δυνατότητα ενσωμάτωσης με παρόχους ταυτότητας.Πέρα από τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο Workplace Advanced, το Workplace Enterprise προσφέρει αρχικό χρόνο απόκρισης 4 ωρών για θέματα υποστήριξης, πρόσβαση σε μια αποκλειστική ομάδα υποστήριξης, επίλυση προβλημάτων κατά προτεραιότητα και πρώιμη πρόσβαση σε νέες λειτουργίες.
Συντονισμός περιεχομένουΤο περιεχόμενο ελέγχεται από τους διαχειριστές της κοινότητάς σας.Το περιεχόμενο ελέγχεται από τους διαχειριστές της κοινότητάς σας.Το περιεχόμενο ελέγχεται από τους διαχειριστές της κοινότητάς σας.
Δημιουργία και διαγραφή λογαριασμώνΟι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν να δημιουργούν (provision) και να διαγράφουν λογαριασμούς απευθείας.Οι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν να δημιουργούν (provision) και να διαγράφουν λογαριασμούς απευθείας. Οι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν να δημιουργούν (provision) και να διαγράφουν λογαριασμούς απευθείας.
Κατοχή δεδομένωνΈνας διαχειριστής κοινότητας διαχειρίζεται την κοινότητα, ενώ τα δεδομένα ανήκουν στην εταιρεία και ελέγχονται από αυτήν. Ο διαχειριστής της κοινότητας μπορεί να τροποποιήσει, να διαγράψει ή να εξαγάγει τα δεδομένα σας οποιαδήποτε στιγμή. Ένας διαχειριστής κοινότητας διαχειρίζεται την κοινότητα, ενώ τα δεδομένα ανήκουν στην εταιρεία και ελέγχονται από αυτήν. Ο διαχειριστής της κοινότητας μπορεί να τροποποιήσει, να διαγράψει ή να εξαγάγει τα δεδομένα σας οποιαδήποτε στιγμή. Ένας διαχειριστής κοινότητας διαχειρίζεται την κοινότητα, ενώ τα δεδομένα ανήκουν στην εταιρεία και ελέγχονται από αυτήν. Ο διαχειριστής της κοινότητας μπορεί να τροποποιήσει, να διαγράψει ή να εξαγάγει τα δεδομένα σας οποιαδήποτε στιγμή.
Ορατότητα δημοσιεύσεωνΤο περιεχόμενο που δημοσιεύετε είναι ορατό σε εσάς, στα μέλη των ομάδων στις οποίες δημοσιεύετε ή σε άτομα εκτός των ομάδων στις οποίες δημοσιεύετε αν πρόκειται για ανοιχτές ομάδες. Επιπλέον, οι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν επίσης να δουν όλα τα δεδομένα που δημοσιεύετε, ακόμα και σε μυστικές ομάδες. Το περιεχόμενο που δημοσιεύετε είναι ορατό σε εσάς, στα μέλη των ομάδων στις οποίες δημοσιεύετε ή σε άτομα εκτός των ομάδων στις οποίες δημοσιεύετε αν πρόκειται για ανοιχτές ομάδες. Επιπλέον, οι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν επίσης να δουν όλα τα δεδομένα που δημοσιεύετε, ακόμα και σε μυστικές ομάδες. Το περιεχόμενο που δημοσιεύετε είναι ορατό σε εσάς, στα μέλη των ομάδων στις οποίες δημοσιεύετε ή σε άτομα εκτός των ομάδων στις οποίες δημοσιεύετε αν πρόκειται για ανοιχτές ομάδες. Επιπλέον, οι διαχειριστές της κοινότητας μπορούν επίσης να δουν όλα τα δεδομένα που δημοσιεύετε, ακόμα και σε μυστικές ομάδες.
ΠληρωμήΤο Workplace Essential είναι μια δωρεάν υπηρεσία. Οι πελάτες του Workplace Advanced απολαμβάνουν μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Μετά το τέλος της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, το Workplace Advanced διατίθεται με χρέωση.Το Workplace Enterprise διατίθεται με χρέωση.
Αριθμός λογαριασμών που μπορούν να δημιουργηθούνΧωρίς όριο. Χωρίς όριο.Χωρίς όριο.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Workplace Essential is for team and small company communication. It’s free to use. We’ll begin rolling out Workplace Essential in 2020.
Workplace Advanced is designed to connect entire organizations and is $4 per person, per month. It’s our recommended plan.
Workplace Enterprise is built for organizations which operate with greater levels of complexity due to their size or industry. It costs $8 per person, per month. To get the Enterprise plan, you'll need to contact the Workplace sales team or a Workplace partner.
The Workplace Frontline plan can be added on to either Workplace Advanced or Workplace Enterprise.
Note: Visit our pricing section to learn more about plans and pricing.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το Workplace χρεώνει για το Workplace Advanced ένα πάγιο ποσό 4 δολαρίων ανά ενεργό χρήστη σε μηνιαία βάση.
Θα χρεώνεστε για όλους τους υπαλλήλους στην κοινότητά σας, ακόμα και για όσους δεν χρησιμοποιούν τον εταιρικό τομέα email σας για να συνδεθούν.
Να θυμάστε ότι οι χρεώσεις είναι σε δολάρια ΗΠΑ. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τους σχετικούς φόρους. Για να βρείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Για να ζητήσετε την αναβάθμιση από το Workplace Standard στο Workplace Advanced, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Workplace από υπολογιστή.
Για να αναβαθμίσετε το λογαριασμό σας στο Workplace από το Workplace Standard στο Workplace Advanced:
 1. Πατήστε Αναβάθμιση κάτω από τις Ενημερώσεις πάνω αριστερά στο Workplace.
 2. Συμπληρώστε τη φόρμα που ζητάει επιπλέον πληροφορίες για την εταιρεία σας.
 3. Επιλέξτε το κουτάκι ότι κατανοείτε τη συμφωνία.
 4. Πατήστε Συνέχεια. Στη συνέχεια, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία επαλήθευσης του τομέα σας.
Λάβετε υπόψη ότι η αναβάθμιση στο Workplace Advanced συνεπάγεται την αποδοχή νέων όρων και προϋποθέσεων από την κοινότητά σας. Μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες του Workplace Advanced.
Αν αναβαθμίζετε το λογαριασμό σας για πρώτη φορά, έχετε δικαίωμα να δοκιμάσετε το Workplace Advanced δωρεάν. Αν γραφτείτε στο Advanced, μετατρέψετε το λογαριασμό σας σε λογαριασμό Standard και έπειτα μετατρέψετε ξανά το λογαριασμό σας σε λογαριασμό Advanced, δεν θα έχετε ξανά το δικαίωμα δωρεάν δοκιμής.
Για αναβαθμίσετε το λογαριασμό σας και να αποκτήσετε λογαριασμό Advanced, θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε ο κάτοχος του τομέα του email σας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές στο Workplace Advanced.
Για να μεταφέρετε το λογαριασμό σας στο Workplace Essential:
 1. Στον υπολογιστή σας, πατήστε Πίνακας διαχείρισης πάνω αριστερά στο προφίλ σας.
 2. Πατήστε Πληρωμές.
 3. Πατήστε Έλεγχος προγραμμάτων και επιλέξτε Μετάβαση στην έκδοση Essential.
 4. Όταν σας ζητηθεί, πατήστε Επιβεβαίωση αλλαγής για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
Μπορείτε να επιστρέψετε στο Advanced οποιαδήποτε στιγμή πατώντας το κουμπί Αναβάθμιση στην έκδοση Advanced.
Σημείωση: Αν δεν βλέπετε την επιλογή Μετάβαση στην έκδοση Essential, ίσως χρειαστεί να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, να διαγράψετε τη μνήμη cache στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και να συνδεθείτε ξανά.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αν μεταβείτε από το Workplace Advanced στο Workplace Essential, δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στα εξής:
Μη απεσταλμένες προσκλήσεις
 • Οι μη απεσταλμένες προσκλήσεις θα διαγραφούν οριστικά από την κοινότητά σας.
Δυνατότητα ενιαίας πρόσβασης (SSO)
 • Αν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία SSO, όλοι οι συνάδελφοί σας θα αποσυνδεθούν και θα πρέπει να δημιουργήσουν τους δικούς τους κωδικούς πρόσβασης. Επίσης, δεν θα μπορούν να συνδεθούν με ένα μόνο κλικ.
Στατιστικά σχετικά με το ποιοι χρησιμοποιούν το Workplace στην κοινότητά σας
 • Ο Πίνακας διαχείρισης θα εξαφανιστεί. Κατά συνέπεια, δεν θα μπορείτε να δείτε ποια άτομα και ποιες ομάδες είναι πιο ενεργά στο Workplace.
Εξατομικευμένη υποστήριξη μέσω email για τους διαχειριστές
 • Δεν θα μπορείτε πλέον να στέλνετε email για απευθείας υποστήριξη όταν έχετε κάποια ερώτηση. Θα έχετε, ωστόσο, κανονικά πρόσβαση στο Κέντρο βοήθειας.
Εργαλεία ελέγχου για τη διαχείριση της κοινότητάς σας
 • Δεν θα έχετε τη δυνατότητα να συντονίζετε τις δημοσιεύσεις και να διαχειρίζεστε τα δικά σας δεδομένα και τους χρήστες. Επιπλέον, δεν θα μπορείτε να δείτε αν κάποιος από την κοινότητά σας έχει αναφέρει οποιαδήποτε δημοσίευση.
API για προσαρμοσμένες ενσωματώσεις και bot
 • Δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε bot και δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στο API για προσαρμοσμένες ενσωματώσεις.
Συγχρονισμός με παρόχους ταυτότητας όπως το G Suite
 • Δεν θα έχετε πλέον τη δυνατότητα συγχρονισμού με παρόχους ταυτότητας και, κατά συνέπεια, οι χρήστες δεν θα προστίθενται ούτε θα αφαιρούνται αυτόματα όταν προσλαμβάνονται στην επιχείρησή σας ή όταν φεύγουν από αυτή. Οι χρήστες που έχουν ήδη συγχρονιστεί θα παραμείνουν στο Workplace.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το ποιες δυνατότητες είναι διαθέσιμες σε ποιο πρόγραμμα, ανατρέξτε στη σελίδα χρεώσεων.
Σημείωση: Αν έχετε ήδη μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL στο Workplace ή αν έχετε πολλούς επαληθευμένους τομείς email, δεν θα κάνουμε καμία σχετική αλλαγή. Πρέπει να θυμάστε, ωστόσο, ότι από τη στιγμή που θα κάνετε τη μετάβαση στο Workplace Essential, δεν θα μπορείτε να ενημερώσετε ή να διαχειριστείτε αυτά τα στοιχεία.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
We're upgrading Workplace to provide a better experience for you and your Workplace community.
Because we're upgrading to a newer, better Workplace experience, Workplace Standard will be deleted and eventually replaced by Workplace Essential, which offers new features and updates, including an Admin Panel for System Admins.

Domain Verification
To gain access to Workplace Essential from Workplace Standard, users will first need to verify their domain. You can access domain verification by clicking Upgrade Plan at the top of your News Feed. Once this is done, you will need to select a System Admin, who will act as a Data Controller. If a Data Controller or System Admin is not selected, your access to Workplace Standard will be lost.

New Admin Selection
In case no one in your Workplace can verify your domain, we'll reach out to you via email to help with admin selection.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;