Προγράμματα

Το Workplace είναι διαθέσιμο στα προγράμματα Essential, Advanced και Enterprise. Μάθετε πώς μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα για τον οργανισμό σας.

Αυτή είναι μια επισκόπηση των δύο διαφορετικών προγραμμάτων Workplace. Για να δείτε ποιες δυνατότητες είναι διαθέσιμες στα προγράμματα Advanced και Enterprise, επισκεφτείτε τη σελίδα τιμών του Workplace.
Υπάρχουν δύο διαφορετικά προγράμματα Workplace. Χρεώνονται ανά μήνα με βάση τον αριθμό των ατόμων που είναι ενεργά στο Workplace.
Επισκεφτείτε τη σελίδα τιμών του Workplace για να δείτε μια πλήρη λίστα των δυνατοτήτων που περιλαμβάνονται σε κάθε πρόγραμμα.
Workplace Advanced
Το Workplace Advanced έχει σχεδιαστεί για να συνδέει ολόκληρους οργανισμούς στο Workplace. Περιέχει γνωστές δυνατότητες του Workplace, όπως είναι η Συνομιλία, το Live βίντεο και οι Ομάδες, καθώς και επιλογές ελέγχου για διαχειριστές. Το Workplace Advanced κοστίζει 4 δολάρια ΗΠΑ ανά χρήστη τον μήνα. Με το Workplace Advanced, οι εργαζόμενοι που αλληλεπιδρούν με τους πελάτες μπορούν να συνδέονται στο Workplace Frontline μέσω κινητού έναντι μηνιαίας συνδρομής 1,50 δολαρίων ΗΠΑ ανά χρήστη.
Workplace Enterprise
Το Workplace Enterprise απευθύνεται σε οργανισμούς που έχουν πιο περίπλοκη λειτουργία λόγω του μεγέθους ή του κλάδου τους και χρειάζονται υψηλότερο επίπεδο υποστήριξης. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του προγράμματος Advanced, καθώς και χρόνο απόκρισης αρχικής υποστήριξης 4 ωρών, προτεραιότητα υποστήριξης επίλυσης και πρώιμη πρόσβαση σε νέες δυνατότητες. Το Workplace Enterprise κοστίζει 8 δολάρια ΗΠΑ ανά χρήστη τον μήνα.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Workplace Advanced is designed to connect entire organizations and is $4 per person, per month. It’s our recommended plan.
Workplace Enterprise is built for organizations which operate with greater levels of complexity due to their size or industry. It costs $8 per person, per month. To get the Enterprise plan, you'll need to contact the Workplace sales team or a Workplace partner.
The Workplace Frontline plan can be added on to either Workplace Advanced or Workplace Enterprise.
Note: Visit our pricing section to learn more about plans and pricing.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το Workplace χρεώνει για το Workplace Advanced ένα πάγιο ποσό 4 δολαρίων ανά ενεργό χρήστη σε μηνιαία βάση.
Θα χρεώνεστε για όλους τους υπαλλήλους στην κοινότητά σας, ακόμα και για όσους δεν χρησιμοποιούν τον εταιρικό τομέα email σας για να συνδεθούν.
Να θυμάστε ότι οι χρεώσεις είναι σε δολάρια ΗΠΑ. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τους σχετικούς φόρους. Για να βρείτε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, επισκεφτείτε τη σχετική ενότητα.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;