Αποθήκευση και κοινοποίηση δημοσιεύσεων

Το Workplace σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε και να κοινοποιείτε δημοσιεύσεις, ώστε να μπορούν να τις δουν περισσότερα άτομα. Μάθετε ποιες δημοσιεύσεις μπορείτε να κοινοποιήσετε από ποιες ομάδες και πώς να αποθηκεύσετε δημοσιεύσεις για να τις δείτε αργότερα.
Αποθήκευση δημοσιεύσεων
Κοινοποίηση δημοσιεύσεων