Πώς μπορώ να κοινοποιήσω μια δημοσίευση από το χρονολόγιό μου στο Workplace;

  1. Στο κάτω μέρος της δημοσίευσης στο χρονολόγιό σας, πατήστε Κοινοποιήστε.
  2. Από το αναπτυσσόμενο μενού επιλέξτε αν θέλετε να την κοινοποιήσετε στο χρονολόγιό σας, σε μια ομάδα, σε μια εκδήλωση ή μέσω προσωπικού μηνύματος.
  3. Επιλέξτε την ομάδα, την εκδήλωση ή το άτομο στο οποίο θέλετε να κοινοποιήσετε τη δημοσίευση.
  4. Πατήστε Δημοσίευση ή Αποστολή.
Σημείωση: Όταν κοινοποιείτε μια δημοσίευση, η δημοσίευση δεν διαγράφεται από το χρονολόγιό σας. Αν θέλετε να διαγράψετε τη δημοσίευση από το χρονολόγιό σας, θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;