Πώς μπορώ να δημιουργήσω μια έρευνα στο Workplace και πού μπορώ να δω τα αποτελέσματά της;

Βοήθεια για υπολογιστές
Η ενότητα Έρευνες στον Πίνακα διαχείρισης είναι διαθέσιμη μόνο για τους διαχειριστές συστήματος, τους συντονιστές περιεχομένου ή τους διαχειριστές με προσαρμοσμένο ρόλο που επιτρέπει τη διαχείριση ερευνών.
Όταν δημιουργείτε μια έρευνα, οι παραλήπτες λαμβάνουν στο Workplace Chat ένα μήνυμα με τις εξής δύο ενέργειες: Έναρξη έρευνας και Να μου γίνει υπενθύμιση. Αν ο παραλήπτης δεν ολοκληρώσει την έρευνα ή δεν προγραμματίσει να λάβει σχετική υπενθύμιση, το Workplace θα στείλει ένα νέο μήνυμα αφού περάσουν 24 ώρες από την αποστολή του αρχικού μηνύματος της έρευνας.
Δημιουργία ή προβολή έρευνας
 1. Από τις Ενημερώσεις, πατήστε Πίνακας διαχείρισης στο αριστερό μενού.
 2. Πατήστε Έρευνες. Θα δείτε μια λίστα με έρευνες και την κατάστασή τους.
 3. Για να δημιουργήσετε μια νέα έρευνα, πατήστε Δημιουργία έρευνας πάνω δεξιά.
 4. Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία στην ενότητα Λεπτομέρειες:
  Τίτλος: Προσθέστε ένα μοναδικό όνομα για την έρευνα, το οποίο θα περιλαμβάνει έως 75 χαρακτήρες.
  Μήνυμα πρόσκλησης: Γράψτε ένα προαιρετικό μήνυμα πρόσκλησης. Αν δεν συμπεριλάβετε Μήνυμα πρόσκλησης, θα σταλεί ένα προεπιλεγμένο μήνυμα.
 5. Πατήστε Συνέχεια.
 6. Στην ενότητα Ερωτήσεις, προσθέστε έως 10 ερωτήσεις και πατήστε Συνέχεια. Οι ερωτήσεις μπορούν να οριστούν ως προαιρετικές και να συνδυαστούν με όλους τους τύπους απαντήσεων. Πατήστε Συνέχεια.
 7. Στην ενότητα Παραλήπτες μπορείτε να επιλέξετε ένα Σύνολο ατόμων ή να επιλέξετε Μη αυτόματη λίστα για να εισαγάγετε μια λίστα με έως 30.000 άτομα από το παρεχόμενο πρότυπο. Μπορείτε επίσης να στείλετε την έρευνα μέσω συνδέσμων ή ενός προσαρμοσμένου email, το οποίο μπορείτε να εξατομικεύσετε χρησιμοποιώντας το όνομα του αντίστοιχου παραλήπτη. Πατήστε Συνέχεια.
 8. Στην ενότητα Διάρκεια μπορείτε να επιλέξετε τη συχνότητα διεξαγωγής της έρευνας. Επιλέξτε τις ώρες και την ημερομηνία που εξυπηρετούν καλύτερα την έρευνά σας.
  • Αν επιλέξετε Μόνο μία φορά στον καθένα, όλοι οι επιλεγμένοι παραλήπτες θα λάβουν την έρευνα ταυτόχρονα.
  • Αν επιλέξετε Επανάληψη σε τυχαία δείγματα, τυχαία δείγματα των επιλεγμένων παραληπτών θα λαμβάνουν την έρευνα εντός του καθορισμένου χρονικού διαστήματος. Κάθε δείγμα θα λάβει την έρευνα μόνο μία φορά.
Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ανώνυμα και εμφανίζονται μόνο εφόσον ολοκληρώσουν την έρευνα τουλάχιστον 4 άτομα. Σε περίπτωση που ολοκληρώσουν την έρευνα λιγότερα από 4 άτομα, τα αποτελέσματα δεν κοινοποιούνται.
Από τη στιγμή που δημοσιεύεται μια έρευνα, δεν μπορεί να τροποποιηθεί. Ωστόσο, μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή. Όταν ολοκληρωθεί μια έρευνα, δεν μπορεί πλέον να ακυρωθεί.
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση ερευνών για τη μέτρηση των συναισθημάτων των εργαζομένων στον οργανισμό σας, ανατρέξτε στο άρθρο Αφουγκραστείτε τον παλμό του οργανισμού σας.
Σημείωση: Σε κάθε έρευνα μπορούν να συμμετέχουν έως 100.000 άτομα.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι