Μετάδοση live βίντεο στο Workplace

Βοήθεια για υπολογιστές
Βοήθεια για την εφαρμογή για Android
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPad
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPhone
Από υπολογιστή, η λειτουργία αυτή υποστηρίζεται μόνο στο Google Chrome, στο Mozilla Firefox και στο Microsoft Edge.
Μπορείτε να κάνετε μετάδοση live βίντεο στο Workplace μέσω του Live Producer.
Για να κάνετε live μετάδοση:
 1. Πηγαίνετε στην ομάδα όπου θέλετε να κάνετε τη live μετάδοση. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε live μετάδοση από το χρονολόγιό σας.
 2. Πατήστε Γράψτε κάτι… στο πλαίσιο δημιουργίας.
 3. Πατήστε δίπλα στο στοιχείο Περισσότερες επιλογές.
 4. Πατήστε Δημιουργία μετάδοσης στο αριστερό παράθυρο και επιλέξτε Δημιουργία μετάδοσης για να κάνετε live μετάδοση εκείνη τη στιγμή.
  1. Αν θέλετε να κάνετε Μετάδοση αργότερα, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον προγραμματισμό μιας εκδήλωσης.
Δημιουργήστε τη μετάδοσή σας
Αφού κάνετε κλικ στην επιλογή Δημιουργία μετάδοσης, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις για τη μετάδοση προτού κάνετε live μετάδοση.
 1. Στην ενότητα Επισκόπηση μετάδοσης, πατήστε Τίτλος για να προσθέσετε έναν τίτλο για τη live μετάδοσή σας. Ο τίτλος δεν θα εμφανίζεται στο κοινό σας.
 2. Πατήστε Περιγραφή για να προσθέσετε λεπτομέρειες σχετικά με τη μετάδοσή σας.
 3. Επιλέξτε πηγή βίντεο. Μπορείτε να κάνετε τη live μετάδοση με κάμερα web ή με Λογισμικό μετάδοσης.
 4. Επιλέξτε αν θα συμπεριλάβετε ερωτήσεις live μετάδοσης κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης. Οι live ερωτήσεις είναι διαθέσιμες μόνο για live μεταδόσεις σε ομάδες.
 5. Πατήστε Επιλέξτε πού θέλετε να δημοσιευτεί για να επιλέξετε την ομάδα όπου θα μεταδώσετε το live βίντεό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε δημοσίευση στο χρονολόγιό σας.
 6. Πατήστε δίπλα στην επιλογή Μετάδοση μαζί με άλλους διοργανωτές για να κάνετε live μετάδοση με πολλούς διοργανωτές. Κοινοποιήστε τον σύνδεσμο πρόσκλησης στα άτομα με τα οποία θέλετε να κάνετε μετάδοση.
 7. Πατήστε Σύνθετες ρυθμίσεις στο αριστερό παράθυρο και, στη συνέχεια, πατήστε δίπλα στην επιλογή Αυτόματοι υπότιτλοι, για να ενεργοποιήσετε τους αυτόματους υπότιτλους για πολλές γλώσσες.
 8. Πατήστε δίπλα στην επιλογή Αντίστροφη προβολή live, για να μπορούν οι χρήστες να πάνε προς τα πίσω κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης.
 9. Πατήστε Έναρξη μετάδοσης για να κάνετε live μετάδοση.
 10. Πατήστε Τερματισμός live βίντεο κάτω αριστερά, για να ολοκληρώσετε τη live μετάδοση.
Σημείωση: Μπορείτε επίσης να κάνετε live μεταδόσεις χρησιμοποιώντας εξωτερικό εξοπλισμό. Οι συνάδελφοί σας που ανήκουν στην ομάδα στην οποία δημοσιεύετε και οι συνάδελφοι που σας ακολουθούν θα βλέπουν το βίντεό σας στις Ενημερώσεις τους. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις της ομάδας σας, άλλα άτομα στο Workplace σας μπορεί επίσης να βλέπουν το live βίντεό σας.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι