Πώς μπορώ να κάνω μετάδοση live βίντεο στο Workplace;

Η δυνατότητα αυτή για υπολογιστές υποστηρίζεται μόνο στο Google Chrome, το Mozilla Firefox και το Microsoft Edge.
Για να μεταδώσετε ένα live βίντεο σε μια ομάδα ή στο χρονολόγιό σας, ξεκινήστε ανοίγοντας το Live Producer:
 1. Πατήστε Γράψτε κάτι... στο πλαίσιο δημιουργίας δημοσιεύσεων στο πάνω μέρος των Ενημερώσεων.
 2. Επιλέξτε την ομάδα που θέλετε να κάνετε τη live μετάδοση ή πατήστε το όνομά σας για να κάνετε τη μετάδοση στο χρονολόγιό σας.
 3. Πατήστε δίπλα στην επιλογή Προσθέστε κάτι στη δημοσίευσή σας.
 4. Πατήστε Live βίντεο.
Δημιουργήστε τη μετάδοσή σας
Τώρα που έχετε ανοίξει το Live Producer μπορείτε να ξεκινήσετε να διαμορφώνετε τη live μετάδοσή σας:
 1. Πατήστε στο πλαίσιο Τίτλος για να προσθέσετε έναν τίτλο για τη live μετάδοσή σας. Ο τίτλος δεν θα εμφανίζεται στο κοινό σας.
 2. Πατήστε στο πλαίσιο Περιγραφή για να γράψετε μια εισαγωγή για τη μετάδοσή σας, αλλιώς μπορείτε να αφήσετε κενό το πεδίο αυτό.
 3. Επιλέξτε αν θα Συμπεριλάβετε ερωτήσεις και απαντήσεις κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης. Οι ερωτήσεις και απαντήσεις είναι διαθέσιμες μόνο για live μετάδοση σε ομάδα.
 4. Επιβεβαιώστε ότι στην ενότητα Επιλέξτε πού θα γίνει η μετάδοση εμφανίζεται η σωστή ομάδα. Από εδώ μπορείτε να αλλάξετε την ομάδα ή να κάνετε απευθείας μετάδοση στο δικό σας χρονολόγιο.
 5. Πατήστε Επόμενο.
 6. Στην ενότητα Επιλέξτε πώς θα γίνει η μετάδοση, πατήστε Μόνος μου, αν είστε ο μόνος παρουσιαστής της μετάδοσης, ή Με άλλους, για να κάνετε live μετάδοση με πολλούς παρουσιαστές. Μπορείτε να πατήσετε Σύνθετες ρυθμίσεις, για να κάνετε επαγγελματική διαμόρφωση της μετάδοσης με χρήση κλειδιού ροής ή συζευγμένου κωδικοποιητή.
 7. Στην ενότητα Επιλογές βίντεο, πατήστε τον διακόπτη δίπλα στην επιλογή Λεζάντες που δημιουργούνται αυτόματα, για να ενεργοποιήσετε τους αυτόματους υπότιτλους για πολλές γλώσσες, ή πατήστε τον διακόπτη δίπλα στην επιλογή Αντίστροφη προβολή live, για να μπορούν οι χρήστες να πάνε προς τα πίσω κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης.
 8. Πατήστε Μετάδοση live για να ξεκινήσετε αμέσως. Αν προετοιμάζετε μια μελλοντική μετάδοση, πατήστε Προγραμματισμός live μετάδοσης.
  • Αν πρόκειται να προγραμματίσετε τη μετάδοση για αργότερα, θα έχετε την επιλογή να ανεβάσετε μια εικόνα μικρογραφίας για τη μετάδοση. Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε μια εικόνα με αναλογία 1,91:1.
 9. Πατήστε Τερματισμός live βίντεο κάτω αριστερά για να ολοκληρώσετε τη live μετάδοση.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;