Πώς μπορώ να κάνω μετάδοση live βίντεο στο Workplace;

Από υπολογιστή, η λειτουργία αυτή υποστηρίζεται μόνο στο Google Chrome, στο Mozilla Firefox και στο Microsoft Edge.
Για να μεταδώσετε ένα live βίντεο σε μια ομάδα ή στο χρονολόγιό σας, ξεκινήστε ανοίγοντας το Live Producer:
 1. Πατήστε Γράψτε κάτι... στο πλαίσιο δημιουργίας δημοσιεύσεων στο πάνω μέρος των Ενημερώσεων
 2. Επιλέξτε την ομάδα όπου θέλετε να κάνετε τη live μετάδοση ή πατήστε το όνομά σας για να κάνετε τη μετάδοση στο χρονολόγιό σας
 3. Πατήστε δίπλα στην επιλογή Προσθήκη στη δημοσίευσή σας
 4. Πατήστε Live βίντεο
Δημιουργήστε τη μετάδοσή σας
Τώρα που έχετε ανοίξει το Live Producer μπορείτε να ξεκινήσετε να ρυθμίζετε τη live μετάδοσή σας:
 1. Πατήστε στο πλαίσιο Τίτλος, για να προσθέσετε έναν τίτλο για τη live μετάδοσή σας. Ο τίτλος δεν θα εμφανίζεται στο κοινό σας.
 2. Πατήστε στο πλαίσιο Περιγραφή, για να γράψετε μια εισαγωγή για τη μετάδοσή σας. Μπορείτε, επίσης, να αφήσετε το πεδίο αυτό κενό.
 3. Επιλέξτε αν θα συμπεριλάβετε ερωτήσεις και απαντήσεις κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης. Οι Ερωτήσεις και απαντήσεις είναι διαθέσιμες μόνο για live μεταδόσεις σε ομάδες.
 4. Επιβεβαιώστε ότι στην ενότητα Επιλέξτε πού θα γίνει η μετάδοση εμφανίζεται η σωστή ομάδα. Από εδώ μπορείτε να αλλάξετε την ομάδα ή να κάνετε απευθείας μετάδοση στο χρονολόγιό σας.
 5. Πατήστε Επιλογές βίντεο και, στη συνέχεια, πατήστε δίπλα στην επιλογή Αυτόματοι υπότιτλοι, για να ενεργοποιήσετε τους αυτόματους υπότιτλους για πολλές γλώσσες, ή πατήστε δίπλα στην επιλογή Αντίστροφη προβολή live, για να μπορούν οι χρήστες να πάνε προς τα πίσω κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης.
 6. Πατήστε Συνέχεια.
 7. Στην ενότητα Επιλέξτε πώς θα γίνει η μετάδοση, πατήστε Μόνος μου, αν είστε ο μόνος διοργανωτής της μετάδοσης, ή Με άλλους διοργανωτές, για να κάνετε live μετάδοση με πολλούς διοργανωτές. Μπορείτε να πατήσετε Σύνθετες ρυθμίσεις, για να κάνετε επαγγελματική ρύθμιση της μετάδοσης με χρήση κωδικού μετάδοσης.
 8. Πατήστε Ξεκινήστε live μετάδοση για να ξεκινήσετε αμέσως. Αν προετοιμάζετε μια μελλοντική μετάδοση, πατήστε Προγραμματισμός live μετάδοσης.
  • Αν πρόκειται να προγραμματίσετε τη μετάδοση για αργότερα, θα έχετε την επιλογή να ανεβάσετε μια εικόνα μικρογραφίας για τη μετάδοση. Για βέλτιστα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε μια εικόνα με αναλογία 1,91:1.
 9. Πατήστε Τερματισμός live βίντεο κάτω αριστερά, για να ολοκληρώσετε τη live μετάδοση.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;