Πρόβλημα με τον λογαριασμό χρέωσης ή την πληρωμή στο Workplace

Το Workplace θα κλείσει το 2026: Οι διακανονισμοί σας σχετικά με τις χρεώσεις θα παραμείνουν ίδιοι έως τις 31 Αυγούστου 2024. Από 1 Σεπτεμβρίου 2024 έως 31 Αυγούστου 2025, το Meta θα παρέχει το Workplace με έκπτωση 50%. Μετά από αυτό το διάστημα, η πρόσβαση στο Workplace θα είναι δωρεάν.
Μπορείτε να βλέπετε και να κατεβάζετε τις πληροφορίες χρέωσης έως τις 31 Μαΐου 2026, αλλά δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτές μετά τη διαγραφή της παρουσίας του Workplace.
Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές συστήματος. Αν ο οργανισμός σας είναι εγγεγραμμένος στο φορολογικό μητρώο της Ινδίας, θα πρέπει να πληρώσετε για το Workplace σε ρουπίες Ινδίας (INR).
Εάν η μηνιαία πληρωμή σας δεν μπορέσει να πραγματοποιηθεί
Αν δεν έχετε εξοφλήσει έναν λογαριασμό που εκκρεμεί, μπορεί να μπλοκαριστεί η πρόσβασή σας στο Workplace.
Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε, για να επιλύσετε το ζήτημα. Οι πιο συχνοί λόγοι για τους οποίους αποτυγχάνει μια πληρωμή είναι επειδή οι χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες έχουν φτάσει το όριο ή την ημερομηνία λήξης.
Σε περίπτωση αποτυχίας χρέωσης της μεθόδου πληρωμής σας, θα στείλουμε ένα email στους διαχειριστές συστήματος στο Workplace και θα έχετε 14 μέρες στη διάθεσή σας για να προσθέσετε μια νέα μέθοδο πληρωμής. Μόλις προστεθεί η νέα μέθοδος πληρωμής, θα προσπαθήσουμε να λάβουμε αυτόματα την πληρωμή.
Αν η είσπραξη της πληρωμής δεν ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών, θα χάσετε την πρόσβαση στο Workplace. Οι χρήστες θα ενημερωθούν ότι οι λογαριασμοί τους στο Workplace έχουν μπλοκαριστεί μέχρι να επιλυθεί κάποιο πρόβλημα. Θα μπορούν να κατεβάσουν τα δεδομένα τους από το Workplace ακόμα και όσο παραμένουν μπλοκαρισμένοι οι λογαριασμοί τους. Τα δεδομένα σας στο Workplace θα διατηρηθούν για 90 μέρες, αλλά μετά από αυτό το διάστημα θα διαγραφούν, αν δεν ληφθεί η πληρωμή.
Εάν πρέπει να πληρώσετε έναν ανεξόφλητο λογαριασμό:
  1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερού μενού του Workplace.
  2. Πατήστε credit card Πληρωμές.
  3. Πατήστε την καρτέλα Στοιχεία πληρωμής.
  4. Από αυτό το σημείο:
    • Εάν πληρώνετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, πατήστε Ενημερώστε τα στοιχεία πληρωμών σας. Στη συνέχεια, ελέγξτε τις λεπτομέρειες και πατήστε Επόμενο. Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες και πατήστε Αποθήκευση.
    • Εάν πληρώνετε με τιμολόγιο, πατήστε Λήψη τελευταίου τιμολογίου. Μόλις πληρωθεί το τιμολόγιό σας, μπορείτε να στείλετε το αποδεικτικό πληρωμής μέσω email στο ar@fb.com για να αποκατασταθεί πιο γρήγορα η πρόσβαση του οργανισμού σας στο Workplace.
Εάν νομίζετε ότι ο λογαριασμός Workplace είναι λανθασμένος
Εάν νομίζετε ότι ο λογαριασμός Workplace είναι λανθασμένος, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι